Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To strabger

Tak na testovanie ti v pohode pojde aj XTB,,,na tom testujem uz asi 6 mesiacov a ani 1 USD to nechcelo...potrebujem nieco s minilotmi ale realnymi eniazmi...chcem skusat psychiku ale na live trhu a s live peniazmi

• Odpovědí 500
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Si mi teda dokomolil meno :D
Saxo trader alebo Meta Trader sa mi nepaci, ja jedine Ninja trader. XTB a podobne slovenske brokeri, to necem. radsej USA ale aby sa dalo dohovorit cesky ci slovensky. a teda AMP je dobra volba. Nizke marginy, nizke komisie. Ich zmluva tiez nevyzera spatne.

Odesláno

To stranger

Zdravím. V prvom rade sa ti ospravedlňujem...bol to preklep..Naozaj sorry

V druhom rade tiež by som bral zahraničného ale ako som napísal. Mne ide o brookera kde môžem poslať 200 až 400 USD a obchodovať s nimi...Teda lepšie povedané trénovať s nimi psychiku. A to AMP ako si povedal. Účet od 500 USD ale obchodovať sa nedá. takže pre mňa nepodstatné zatiaľ.

Vďaka za info a ešte raz sorač za meno

Odesláno

To stranger

Myslím, že natrénujem viac ako papertredingom. A po druhé XTB broker ma divné speady. Už som sa tu s niekym o tom bavil a vysetľoval mi, že v podstate keď vojdeš do obchodu napr Nasdaq tak si hneď v mínuse asi 80USD...čo je strašne veľa keďže by ti mali stiahnúť poplatok a plus spead. Ten niekto už nepamatám kto mi to vysvetľoval a preto cez nich by som realne nešiel. Jedine paper

• 3 týdny později...
Odesláno

v lednu jsem začal obchodovat na plus500, po 3 dením testu v demo jsem si poslal přes kartu 10000 CZK a hned na prvním obchodě zisk 3400 Kč (100 barelů ropy) od té doby jsem udělal přesně 71 obchodů, z toho jen 2 se ztátou (u jednoho navíc špatně nastavený trailing stop) teď mám stav konta 43.400 CZK, obchoduju POUZE s komoditama z 90% s ropou, minulý týden i trochu se stříbrem...takže můj názor, i s malou částkou do začátku jde něco vydělat.

Odesláno

EW1 ale predokladam ze si pred tym si presiel backtesingom a obchodnym systemom, paper tradingom a podobne. Ci nie? si skryty talent?
Ale inak slusne zhodnotenie. za ako dlho to bolo takto zhodnotene? tj aku dobu obchodujes tych 71 obchodov?

Odesláno

ne ne žádný učení, žádný paper trading nic takovýho...začal jsem 7.ledna 11 a do teď tzn. za 4 měsíce...obchoduju jak je čas nebo když se něco děje (libye, komoditní sešup minulý týden atd.)

Odesláno

jj zkoušel, měl jsem jednu otevřenou pozici u které jsem musel doplnit cash, tak jsem si tam poslal 8.000 CZK a za 2 dny jsem je zase vybral...myslím že za cca 3-4 dny byli zpátky na učtu.

Odesláno

no tak samozřejmě je nutno kupovat, když je cena dost dole, nej po nějakém prudkém poklesu, když se potom podívám na graf několik hodin zpátky, tak se většinou trefím a když ne hned tak se trh otočí za den dva a něco do plusu to dá :-))

Odesláno

Předem bych tuto platformu tak moc nezatracoval, řekl bych že "investice" 5000kč v rámci cvičení psychiky a zjištění jak člověk uvnitř hlavy funguje v reálu není k zahození. Samozřejmě, člověk nemůže očekávat že z toho zbohatne, ale základní principy z toho pochytí. Dle mě je to lepší než POUZE číst články, knihy, testy a testy, šetřit dva roky na rozumný vklad a pak zjistit, že to psychicky neutáhne ani z tak malou částkou.
Například Light sweet crude Oil lze nakoupit od 5 barelů. Margin je 5% a páka 1:20. Já jsem za poslední měsíc v plusu 1000kč, zisky a ztráty jsou max. v rámci stovek (při obchodu s 20 barelama), ale ani o ty nechci přijít a právě proto na cvičení psychiky je to fajn.
A co se týče platformy, no vládne ji maximální jednoduchost, což je škoda, že nejde přepnout do nějaké PRO verze.
Kamarád na tom taky obchoduje a neměl s výběrem peněz problémy. Financoval účet jen jednou a od té doby při vetším zisku jen vybíral.
Jakmile si budu po testování jistější v kramflecích, tak si otevřu účet jinde, hlavně kvůli softwaru.
Tak nevím jakou máte špatnou zkušenost, ale já žádné problémy nesleduji.

• Vytvořit...