Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj lidičky,
mám dotaz. Chtěl jsem optimalizovat strategii na nejmenší počet ztrátových obchodů v řadě, ale v nastavení MT4 mi nejde změnit číslo 10 na jiné. Vždycky tam skočí zpátky 10. Je to normální? Nebo kde je chyba? Neozozumím tomu:-(

• Odpovědí 967
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

v MT4 je pouze tickové volume. Čili volume grafy nejsou možné. To se těžko změní s příchodem MT5 - vyplývá to z podstaty forexu. Jediné smysluplné volume lze získat z futures na CME.

Odesláno

travis, psal jsem, že volume grafy nejsou na forexu možné. Snad by se dalo něco takového nastavit v Ninja Traderu napojeném na futures měny, ale rozhodně to není to samé jako volume grafy u indexů obchodovaných pouze na burze.

Odesláno

Ahoj kolegové,
našla by se dobrá duše, která by upravila indikátor MACD-hist. tak, aby když ho dám pod nějaký TF, aby zobrazoval stav TF o úroveň vyšší? Čili když ho dám pod denní graf, tak mi bude zobrazovat stav na týdenním grafu. Bylo by to možné?

Odesláno

Zdravím dámy a páni. Mám prosbu. Xcem vyskúšať na výstupy tzv. trenquality indikátory "Q" a "B". Ale vygooglil som ich len pre metastock. Je niekto schopný to prekonvertovať do mq4? Alebo aspoň prosím vysvetliť programové výrazy metastocku:
Vyboldoval som veci, ktoré mi vôbec nie sú jasné.
1.
Trend-Quality - B-indicator
m:=Input("% Scalar trend period", [bold]1,25,4);[/bold]
n:=Input("% Scalar noise period",1,500,250);
cf:=Input("% Scalar correction factor",1,250,2);
p1:=Input("First moving average periods",1,200,7);
p2:=Input("Second moving average periods",1,200,15);
rev:=Mov(C,p1,E)-Mov(C,p2,E);
pds:=If(rev>0,1,-1);
dc:=[bold]ROC(C,1,$);[/bold]
cpc:=If(pds[bold]Ref(pds,-1),0,(dc*pds)+PREV);[/bold]
trend:=If(pdsRef(pds,-1),0,(cpc*(1/m))+(PREV*(1-(1/m))));
dt:=cpc-trend;
noise:=cf*[bold]Sqrt(Mov(dt*dt,n,S));[/bold]
temp:=If(Abs(trend)+Abs(noise)=0,1,Abs(trend)+Abs(noise));
[bold](Abs(trend)/temp)*100;[/bold] tu mi nie je jasné k čomu sa to vzťahuje

2.
Trend-Quality - Q-indicator
m:=Input("% Scalar trend period",1,25,4);
n:=Input("% Scalar noise period",1,500,250);
cf:=Input("% Scalar correction factor",1,250,2);
p1:=Input("First moving average periods",1,200,7);
p2:=Input("Second moving average periods",1,200,15);
rev:=Mov(C,p1,E)-Mov(C,p2,E);
pds:=If(rev>0,1,-1);
dc:=ROC(C,1,$);
cpc:=If(pdsRef(pds,-1),0,(dc*pds)+PREV);
trend:=If(pdsRef(pds,-1),0,(cpc*(1/m))+(PREV*(1-(1/m))));
dt:=cpc-trend;
noise:=cf*Sqrt(Mov(dt*dt,n,S));
trend/noise

Vopred vďaka

Odesláno

Dobrý den,
je možné nastavit v matatraderovi zvukový signál při zasažení PT nebo SL,horizontální nebo trendové linie či klouzavého průměru??Zkoušel jsem to hledat všude a nic jsem nenašel,nedá se třeba stáhnou do metatradera nějaké udělátko které to dokáže??Děkuji za odpověd

Odesláno

to wolf:

zdravím, nešlo by do toho indikátoru, který si dělal pro Saqeho SaqeMomWR.mq4 přidat alert a filtr za podmínky, že UP šipka pouze pokud je close svíčky nad EMA34 a DOWM šipka jenom pokud je pod EMA34? Díky

Odesláno

hankeys Napsal:
-------------------------------------------------------
> to wolf:
>
> zdravím, nešlo by do toho indikátoru, který si dělal pro Saqeho SaqeMomWR.mq4 přidat alert a filtr za podmínky, že UP šipka pouze pokud je close svíčky nad EMA34 a DOWM šipka jenom pokud je pod EMA34? Díky

[bold] Snažme se nechtít rybu, ale naučit se sami ryby chytat. :)[/bold]

Takže podívej se na www.financnik.cz/wiki/metatrader , prostuduj a jistě si to tam už doplníš sám. Sice ti to bude asi chvíli trvat, ale jistě to dokážeš. A co z toho získáš? Kromě upraveného indikátoru, také dobrý pocit, že si s podobnými problémy už dokážeš poradit sám.

Odesláno

zdravím a mám dotaz:
když si umístím na grafu jakékoliv vodorovné, svislé či šikmé linky (TL), tak mi po dalším kliknutí na cokoliv z grafu zmizí, poradí mi někdo jak to udělat aby na grafu zůstaly? (jedná se o demo XTB). Díky

• Vytvořit...