Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ikluka
Zastav si graf a klikni pravým na myši. V seznamu ukazatelů si vymaž co tam nechceš a je to.
Pokud chceš při vizualmodu mít graf podle svých představ, v klidu si nastav takový graf (seznam indikátorů, hustota grafu...) a ulož si jako šablonu s názvem "Tester.tpl".
Při každém otevření testů to budeš mít podle svých představ.

• Odpovědí 967
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

• 3 týdny později...
Odesláno

Dobrý den,
mohl by mi někdo poradit jak v MT4 na demu u admiral, můžu v průběhu dne nějak zablokovat případně odblokovat pohyb minutového grafu, když se chci podívat na průběd ceny zpětně? Jedná se mi o to, že bych si chtěl udělat printscreeny určitých obchodních formací, které už proběhly a potom zpět odblokovat tok online dat, aby se dál načítala.
Zatím to dělám tak, že si počkám na víkend, kdy se EUR/USD nehýbe a ukládám zpětně, jen nevím jak to udělat takříkajíc za chodu online dat. Chci maximálně využít takto získaných dat, dokud mi nevyprší demoúčet.
Předem děkuju za nápad
zdravím a přeju úspěšné obchody

Odesláno

neviem ci som dobre pochopil ale ak nechces aby sa graf hybal na koniec pri kazdom pohybu tak klikni pravym do grafu -> vlastnosti -> v druhej casti najdes automaticke rolovanie..

Odesláno

Všechny demo účty otevřeny v obchodním systému Admiral Markets AS jsou identické s podmínkami obchodování, které jsou poskytované naší společností pro reálné obchodní účty. Demo účty jsou bezplatné a nelimitované časově. Máte možnost vytvořit si neomezené množství demo obchodních účtů a získat tak zkušenosti.

Odesláno

vladko11
děkuju to jsem přesně měl na mysli, zablokovat posuv abyhc se mohl podívat zpět na průběh ceny
VISO také děkuju za pomoc

ať se Vám daří
zdravím

Odesláno

Ahoj, poradil by mi prosím někdo jak vypnout v Mt4 veškeré zvuky? V položce options-events mám vyškrtnuté políčko enable, ale stále se ozývá dost protivný zvuk při spuštění programu a i při přechodu na vyšší timeframe. Díky za případné rady.

• Vytvořit...