Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den přeju,
rád bych se s Vámi podělil o svojí zkušenost s demoúčtem Meta Traderu 4, na platformě testuju svůj OS cca 3 tí měsíc a dnes tj. dne 25.10.2010 jsme spustil MT a nenačítají se mi aktuální data z trhů. A, co hůř jakmile zapnu F11, abych mohl sledovat a zpracovávat data historie účtu, tak se mi nezobrazí, je vidět pouze prázdný prostor.
Věřím, že se tu na fóru najde někdo kdo rozumí MT4 a forexu, kdo by poradil, copak se to přihodilo?
MT4 s demoúčtem jsem si nějak zafixoval, že není omezena doba používání (po měsíci platforma fungovala dál). Data načítám od CMS.
Předem děkuju
a přeju dobré obchody

• Odpovědí 967
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

markon
chtěl bych Tě požádat jestli by jsi mi mohl nastínit vysvětlení proč cms skončila?
kviido
to je škoda, že mi markon Admiralom nedoporučil, děkuju za Tip

děkuji za info
zdravím
ať se vám daří

Odesláno

neb - :D markon niekde písal, že má u nich live.. Pozri trim broker, ponúkali aj cms a dobre ich poznajú, ponúkajú tiež One Financial z UK a majú veľmi podobné podmienky, ako Admiral..

Odesláno

Jen jsem chtěl doplnit, jde mi o to, že krom ztrátových obchodů na demu se mi povedlo s mým OS vytvořit několik po sobě jdoucích zisků, které jsem si nestihl poznamenat, uložil jsem jen část grafů s tím, že další ráno zapnu MT4 vypíšu obchody a uložím zbytek co MT4 zaznamenal a moje poznámky v grafu.
Poučení pro příště a všechny začínající na demu:
"Ukldádej zálohuj okamžitě po transakci, protože nikdy nevíš kdy to příjde"...
to trochu myslím s nadsázkou...

Odesláno

kviido, markon, koukal jsem na registrační formulář, admirali požaduje vyplnit i číslo pasu
poradili by jste mi něco málo k vyplňování formuláře?
zadat officiální data, nebo virtuální?
děkuji

Odesláno

neb - ja som napísal skutočné meno, telefón aj skutočný email na ktorý mi posielajú denné výpisy z každého demo obchodu. Asi chceš hneď live účet, lebo na demo nepožadujú žiadne číslo pasu. Demo si len stiahni ako som napísal.

Odesláno

Prosim, nemohli by jste mi nekdo pomoct mam indikator kterej se mi zastavil v zobrazovaní na určitym datumu. Nemam nikde v jeho vlastnostech na nastaveni kolik baru viz. foto a nejde mi ani otevrit v metaeditoru takze si nemuzu ani ho sam naprogramovat znova podle tohoto vzoru a nastavit. Nevíte nekdo jak na to ? pripadne nemate nekdo tento indikator funkcni ? jmenuje se to fxtrend pouzivam to jako doplnek k PA ale mam pouze kratke mnozstvi dat. :(

Odesláno

je to v ex4 maš pravdu ;) akorát ten indikator nemužu najít protože je z WSS systemu a samostatně ho nemužu najít ale ještě se budu snažit ;) připadně zkusim najit konventor ;)

• Vytvořit...