Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

DarkMan , japapatramtara :

Tak jsem zkusil obě metody a spustil jsem je na stejným grafu. Metoda zjišťování nového baru pomocí Volume funguje asi z 90% dobře ,ale občas se proměnná nevynuluje, jako kdyby nový bar přeskočil hodnotu Volume==1.
Metoda pomocí Time zatím funguje na 100%.
Jsou vydět rozdíly ve vykreslování indikátoru mezi těmito dvěma metodami. Nakonec jsem se teda přiklonil k metodě pomocí Time, zdá se to přesnější.
díky moc všem za rady
Man

• Odpovědí 967
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

DarkMan:

Ego jsi mi neranil.. neboj.. spíš jsi mě docela znejistil :). Já už pár EA napsal a ty samozřejmě taky, tak proto bych to spíš, čistě pro zajímavost chtěl rozlousknout. Já to všude testuji přes volume a nikdo si nestěžoval, tak buďto si toho nikdy nikdo nevšiml a nebo to vyšlo na stejno.. Já vycházím z toho, že MT4 obsahuje volume TICKOVÉ. To znamená, že každý tick se hodnota Volume[0] zvedne o jeden.. takže každý tick musí začínat tak, že Volume[0] == 1. Pokud ne, znamenalo by to, že broker neposílá každý tick do MT4, takže najednou přijde tick a Volume[0] už bude obsahovat třeba hodnotu 5. V takovém případě bych teda pěkne rychle s panem brokerem rozešel, páč by to bylo docela špatné.

Žádné jiné vysvětlení, proč by to nemohlo fungovat mě nenapadá.. Nikdy jsem nad tím nepřemýšlel... Ale jak řikám.. v MT4 už nepíšu a tipl bych, že ty taky ne, tak je to spíš v teoretické rovině :)

Odesláno

Zřejmě to "zapadlo" ve stínu rozhovolu o způsobu testování nového baru.

Tak že prosím zdatné. Potřeboval bych nějak "propojit" 2 EA, které běží na 2 různách MT4 (na 2 různých účtech). Prostě, když jeden otevře pozici, aby to nějak "dal vědět" tomu druhému EA, který běží na jiném účtu. Chtěl jsem, to vyřešit pomocí souborů, ale práce se soubory je povolená pouze v určitých adresářích. Stačilo by mi, kdyby šel v MQ4 třeba spustit příkazový soubor *.bat (baťák), ale nenašel jsem to. Asi bude potřeba udělat nějaké udělátko v c++, ale to je nad moje síly.
Tak že prosím zdatné o pomoc s vyřešením tohoto problému.

Díky moc

Odesláno

mohol by si to vyrieist tak ze jeden MT4 vlozis do druheho a to do experts files...potom ten vlozeny bude vytvarat napriklad pri sputeni pozicie dokument excel a ten prvy si ho uz dokaze potom zo svojich adresarov nacitat ked mu zadas cestu,,musi byt proste len jeden v druhom lebo mt4 asi nedokaze najst subor mimo svojej instalacie

• 2 týdny později...
Odesláno

Poradi mi niekto, ako vytvorit v MT4 novy symbol, do ktoreho potom naimportujem historicke data nejakeho indexu?
Napriklad symbol NQ 0309. Potrebujem pracovat offline s historickymi datami na MT4, lebo ziadny iny software mi v praci na PC nefunguje.
Dakujem.

Odesláno

kviido Napsal:
-------------------------------------------------------
> Podarilo sa niekomu dodatočne dopísať poznámku do riadka pozície, ktorá bola pri otváraní bez poznámky?
Když se podíváš na syntaxi příkazu [bold]OrderModify() [/bold], tak zjistíš, že to nejde. Ale nežel toho. Dokonce jsem zjistil (Alpari-uk, demo), že když zadám příkaz s poznámkou, tak ještě nemám vyhráno. Při uzavření [bold]části [/bold] pozice, mt4 přepíše poznámku svým textem.

Odesláno

zdravim pls pomoze mi niekto ? u mojho brokera sa asi pokazilo kotovanie cien na menovom pari USD/CAD , tj chvilkami to hadzalo aktualnu cenu okolo 1.0152 a chcvilkami na 0.9993 ,tj vznikali obchodne prilezitosti ,ktore sa dali vyuzit , moze mi niekto poradit ,ci sa dala tato sanca vyuzit a akym sposobom sa to bude riesit ?
Dakujem

Odesláno

Volf Napsal:
-------------------------------------------------------
> dáš na graf stochastik a natáhneš na něj MA a na
> něm zvolíš použít na předchozí indikátor

Ahoj, právě jsem ukončil VT a převedl účet do MT4. Zkoušel jsem sloučit dva indicátory Stochastic a MA, ale nějak mi to nejde. Otevřu dvakrát SSTO a MA, ale jediné co se stane je stažení okna indicátoru a ne přesunutí do sebe. Můžeš prosím popsat jak jsi to udělal. Začínám jakoby od začátku a jsem z toho na nervy. Ve VT to byla brnkačka.
M

Odesláno

Díky, myslel jsem, že se ještě jednou budu muset zeptat. Nedalo mi to, až jsem se protrápil ke zjištění, že ten indicátor se musí přetáhnout z otevřeného okna Navigátoru. Já tahal indicátot z Ukazatelů na horní liště a to nejde. Jak jednoduché.
Mám ještě dotaz nemáte někdo indicátor Double Stochastic Oscilátor? Našel jsem ho, ale je jen pro MT5 a v MT4 nefachá.
Ještě jednou díky.
M

• Vytvořit...