Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jiří126
nejde to, na to by musel být speciální custom indikátor.
Pokud mohu doporučit, mnohem víc než pivoty na forexu fungují SR úrovně, pokud se je naučíš správně hledat, máš skoro vyhráno.

• Odpovědí 967
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravím, nevíte někdo o skriptu, který by se choval podobně jako trailing stop, ale posouval by podle nastavených parametrů BuyStop / SellStop? Už jsem se na to kdysi ptal, ale kromě odkazu zkusit to s Maurotrailingem (toho jsem to nenaučil..) jsem pak už další reakce nenašel. Resp. našla by se nějaká dobrá duše, která by to byla schopná napsat? Nechci od toho žádný komplikovaný nastavení - aby se o nastavený odstup posouval buystop/sellstop příkaz a zároveň se buď modifikoval TP (o nastavený počet pips), případně byla možnost s tímto nehýbat. Díky za každý podnět či nápad :)

Odesláno

tož když máš instalovaný MT4 tak tímpádem máš i MetaEditor, ve kterém se dá soubor mq4 editovat. Ale jinak je to obyčejný texťák, dá se otevřít i v notepadu.

Odesláno

Zdravim z ciziny,

nevite jak nastavit exponencionalni klouzavy prumer v MT4? Popripade vice expon klouz prumeru? Jednoduche klouzave prumery neni zrovna nejlepsi pro moji strategii. Jak jsem postupem casu zjistil.....

Diky jeste jednou za Vas cas

Jiri

Odesláno

tak ako pridavas klasicky klzavy priemer

vlozit - indikatory - trendove
... vyber si ten indikator v ponuke a v nastaveniach mas moznost vybrat klasicky exponencionalny a este tusim dva ine, potom este periodu samozrejme a odkliknes.

ked chces vymazat indikator tak klikni pravym nan v grafe teda presne na tu krivku a zvol vymazat.

indikatorov mozes mat v grafe kolko chces

• 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem si nakonec musel pomoci sám (překopal jsem trailing stop), výsledek je tady. Při očekávání změny trendu zadám BUY(SELL)STOP a tento skript ho posunuje o nastavený odstup.

13899

• Vytvořit...