Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 967
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím, rád bych znal systémové požadavky pro METATRADER 4. Mám v plánu si pořídit server, proto žádám o konkrétní informace. Nezajímá mne odpověď typu: bude stačit dvojjádro atd.....mám zájem o konkrétní odpověď.

Odesláno

Dieesels

na vacsine webovych stranok brokrov mas aj poziadavky pc pre metatrader

ale este by som ti k tomu doplnil...zistis ked si to najdes ze metatrader ako taky samotny program utiahne aj "kalkulacka"
ide vsak o to aky system ci uz v podobe EA alebo indicatorov v nom mas nahodeny...takze tym sa poziadavky rapidne menia..

Odesláno

To: WWWTrader,harmonie

tak jsem se konečně dopátral minimálních požadavků, překvapilo mě, že jsem nemohl najít takovouto informaci. Takže děkuji.

Mám ale otázku týkající se MAURO TRAILING. Lze tento EA zkombinovat z PT/SL MOVE BY MOUSE EA?
Tedy tento ea slouží k ručnímu posouvání profit-target a sl pomocí horizontal line. Asi víte o jaký EA se jedná.
Mám na mysli aby z těchto dvou EA vznikl jeden, respektive MAURO TRAILING měl f-kci posouvání SL a PT pomocí horizontal line, nebo-li ruční posování.

Odesláno

mohl by mi prosím někdo pomoct ohledně MT4, celou dobu jsem jel backtest a měl jsem hodnotu pipu napsanou třeba takto 2.2845 a ted se mi to z ničeho nic podělalo a nějak mi tam naskočilo třeba toto 2.28450 prostě o jednu cifru víc. Nikde nemužu najít jak to dát zpátky udělal sem teda reinstalaci chvilku to bylo v pořádku a ted zase jen tak mi to tam naskočilo.:( Takže nevíte prosím někdo jak to dát zpátky případně jestli je pořád na EUR/USD zachována pořád stejná hodnota na jeden bodík ? teda asi 10usd

Odesláno

no jasně jenže ono jde o to že tam nejsou jenom nuly ale že mi přibyla jedna cifra ale neni to nula jenom třeba tam je 1.30526 takže pohyb co měl předtim 60 ticků ma ted 600ticku. tim pádem to nemuže bejt 10 ne ? ;)

• Vytvořit...