Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 967
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

dneska jsem cetl clanek na 4H tunely, tak kdyby nekdo chtel, prikladam indi a sablonu, kterou kdyz pustite na 4H grafu, tak vam zobrazi rozdily MAcek jako 2 oscilatory.. jeden z aktualniho TF a jeden z week TF.. delal jsem to 30 minut, tak od toho moc necekejte, ale minimalne je to jednoduchy priklad jak udelat oscilator, ktery ma nad 0 jinou barvu nez pod ni, takze je to takova studijni pomucka

9590

9591

Odesláno

Zdravim vsechny,

zkousim si obchodovani v MT4 Alpari - Demo. Je tam moznost okamziteho prikazu, kdy zadam ze chci ted hned nakoupit a az se cena pohne tak okamzite prodat. V rozmezi par minut. Nezadavam ani SL ani TP, nez to stihnu vyplnit tak se cena vetsinou pohne a pozadovany rozsah minimalne 100 bodu je moc velky.
Zisk (ztrata) se pohybuje v jednotkach, napr. 10 US. Mate nekdo s timto postupem konkretni zkusenosti za skutecneho obchodovani? Je to vybec mozne nebo me broker nejak omezi? A jak je to s rychlosti, stihne se obchod sparovat v takto kratkem casovem useku?
Jestli se neco podobneho diskutovalo drive, poslete mi prosim na ktere strane a ve ktere diskuzi to bylo. Procital jsem je, ale jsou toho fakt stovky stranek.
Diky.

Odesláno

jajos Napsal:
-------------------------------------------------------
> Zdravim vsechny,
>
> zkousim si obchodovani v MT4 Alpari - Demo. Je tam
> moznost okamziteho prikazu, kdy zadam ze chci ted
> hned nakoupit a az se cena pohne tak okamzite
> prodat. V rozmezi par minut. Nezadavam ani SL ani
> TP, nez to stihnu vyplnit tak se cena vetsinou
> pohne a pozadovany rozsah minimalne 100 bodu je
> moc velky.

Pro tento tip obchodovani je mnohem lepší FXCM, žadna omezeni.
Alpari jen umi perfektně lovit order Stop loss

Odesláno

jajos som u alpari uz dost dlho a obmedzuju mi stop a limit na eure 20 pips a na cabli 30. 100 sa mi vidi vela, neni to tym, ze ta maju za scalpera? obcas roztiahnu spread pri sprave, ale kedze pri spravach som vacsinou mimo, to ma netrapi.

Odesláno

to Fletmaster:
diky za odpoved, podivam se na to.

to vladko11:
zatim to zkousim jen v demu, rozdil byl v serveru kam se pripojuju, Alpari Demo ma 100 a Alpari UK Demo ma 20. Uz to zkousim na tom druhem.
Jak rychla je odezva na pozadavek v realnem obchodovani? V demu je to hned, tak jde delat i scalping. Omezuji to nejak v realU? Muzu davat pozadavky k primemu prodeji i ukonceni jako v demu?
Spread v demu je kolem 2, zkousim EURUSD.
Diky

Odesláno

dracula:

jestli chces, muzu ti poslat candle time, ale uz jsem ho tu postoval dvakrat a jednou ho nekdo postnul me.. takze na starem MT foru urcite bude

marouch:

proc vymyslet kolo.. tech wcci indi je tolik, ze nebudes stacit vybirat.. muj nazor je navic ten, ze tazenim indikatoru do grafu wcci neudelas, pac se u ukazatelu neda nastavit primo v grafu, aby vypadaly jako histogramy a wcci je se prave sklada ze 4ti totoznych cci(3 histogramu a 3 1 konturova cara)

• Vytvořit...