Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

A este by som sa chcel jednu vec spytat:

Preco je v MT cas oproti nasmu o hodinu pozadu? je to podla burzy na ktorej sa obchoduje?

-ak ano, tak podla ktorej?
-ak nie, tak kde sa to da nastavit aby som si ho zmenil?

dik :)

• Odpovědí 967
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Čas v Metatraderu je podle toho, v kterém časovém pásmu je je broker, přes kterého obchodujete. Když budete přes xtb tak bude náš čas, když přes cms v Anglii, který narozdíl od Amerického cms jede taky na metetraderu, tak bude mít o hodinu míň.

Odesláno

naco to chces menit,je predsa jedno aky cas ti to tam ukazuje ved podla toho casu nesledujes aky program prave davaju v televizii...tych par hodin posunu si predsa lahko pricitas alebo odratas..aktualny cas mas aj vo windowse priamo:)

Odesláno

V MT4 cas brokera nejde zmenit, je dan jeho serverem. Nekde jsem cetl, ze v MT5 by to uz melo jit zmenit. Dle meho nazoru je uzitecne mit moznost si tento cas zmenit, pokud clovek jede vyssi nez 1H TF, jelikoz se zacnou lisit pocatky a konce svici.

Odesláno

1) Jde nejak ulozit graficke nastaveni svicek, pozadi atd..? Vytvoril jsem si svoje vlastni ale nemohu ho ulozit.

2) Lze nejak zmenit jayzkove prostredi programu po instalaci?

diky

Odesláno

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, jestli se v metatraderu 4 nebo 5 da nějak vypnout zákaz čekající příkazu do méně než 10 pips? Nebo jestli je to dáno brokerem... Pro způsob, jakým obchoduji, je to více než významné...

Díky moc,
Josif

Odesláno

to Josif, toto lze resit pouze pomoci EA, ktera na zadane cene exekuuje za Market. Je zde ale riziko vetsi slippage, jelikoz cekajici objednavka je v dobe splneni podminek uz davno na serveru, kdezto EA ji pri splneni podminek teprve posila na terminal a ten ji preposila na server.

Odesláno

zdarec, chtěl bych se zeptat, zda-li z Vás někdo obchoduje pomocí range bars v MT4 a případně že jo, jaký skript na to používají. Mám k dispozici indiktátor wlas_v09 a chtěl sem se zeptat, jestli existuje i nějaký jiný. Díky

• Vytvořit...