Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ignawin

-neviem ci mam originalny mt4, ale asi ano stiahol som ho z icmtrading.com
-data mam len tie, ktore tam po stiahnuti boli, a ako inak si tam mozem dotatocne stiahnut data?

ak viete, prosim poradte

dakujem

• Odpovědí 967
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Peter777: Doporučuji přečíst dvě předcházející stránky, na nich je návod na stáhnutí dat (tlačítko f2) a jinak originální metatrader je na stránce www.metaquotes.net/downloads
zde si můžete stáhnout metatrader i do mobilu (tu)

Manro: Bohužel s tímto se obraťte na fóru Obchodní strategie. Jinak bych vám asi stejně nepomohl, já obchoduji pouze PA
;)

Odesláno

Zdravim

neviete ako kupim/predam spat exekuovany obchod? nemam stop loss a som v strate ale neviem kde sa to da zastavit, ked dam kupit rovnaky pocet kontraktov ako som predal tak mi otvori dalsiu poziciu na durhu stranu...

dik :)

Odesláno

Nevíte někdo náhodou o nějakém scriptu v mt, který by ukazoval zbylý čas do vyplnění svíčky ?? Myslím tím něco podobného, jako má NT (bar timer) Díval jsem se na google, ale zatím jsem nic nenašel (td)

Odesláno

japapatramatara: Super funguje, i když neaktulizuje každou vteřinu jako v NT (tu)

Pedro696: To už jsem zkoušel předtím a nešel jsem pouze scripty, které ukazují čas v New Yorku, Tokiu etc... Ale děkuji za odpověď :)

Odesláno

Ignawin:

na to by se dal napsat skript, ktery by ten kod volal kazdou sekundu, ale mysli, ze kazdy tick bohate staci.. nemuzes mit vsechno :) btw. Kdyz jsi ten fanda do klavesovych zkratek, tak urcite vis, ze se da jednotlivym indikatorum a skriptum nastavovat vlastni zkratka. Kliknes na indi/skript pravym a das nastavit klavesovou zkratku.. netvrdim, ze je to buhvi jak uzasne, ale treba to pomuze.. da se to pekne kombinovat se skriptem, ktery ti z horiznotalnich lajn udela STOP/LIMIT prikazy.. proste nahazes do grafu dve cary.. zmacknes treba ctrl+U a na tech mistech se flaknou prikazy ;)

Odesláno

Japapatramtara:
Vím, jak se dávají klávesové zkratky k indikátorům, ale nevím, jak se přidávají k trendovým čárem, Fibonnaciho retractement etc.... Nějaký nápad ;) ?? Jinak ten script si hned najdu, bude se ještě hodit (tu)

Odesláno

Neviete niekto nahodou preco mi v MT vzdy ked uzavrem poziciu (ci uz dlhu alebo kratku) a nedam sl ani tp automaticky po case zrusi obchod bez toho aby som ho sam vypinal? je to vec nastavenia? alebo ako potom mozem obchodovat pozicne?

dik :)

• Vytvořit...