Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 967
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Tak už jsem to rozchodil,stáhnul jsem demo od Alpari,nastavil počet svící 9999999,stáhnul historii dle - japapatramtara-, no a můžu vesele testovat :) ,díky chlapi (japapatramtara,Ignawin,vladko 11)

Odesláno

premnath: no zkusenosti ano.. Je to script, ktery "oblbne" MT4 tim, ze predem nastavenym oknum podstrkuje pres PostMessageA zpravu SCROLL_WINDOW.. Jenze to neni tak jednoduche.. vtip je v tom najit otevrena okna, coz je docela problem, protoze MT4 na to ma jen prikaz WindowHandle(Symbol,Period).. Prikladam skript, ktery dokaze posunovat vsechna okna s jednim parem, ktera maji TF mensi nez TF4H. Kdyby jsi chtel posunovat okna s jinym symbolem, tak si ten skript budes muset upravit, coz neni nic sloziteho, ale taky to neni pro kazdeho

10480

Odesláno

Zdravím, stiahol som si meta trader 4:

-neviete kde by som si stiahol nejaky tutorial k tejto platforme?

-konkretne mam jeden problem, neviem ako backtestovat, vzdy ked si prerolujem graf smerom do historie, automaticky mi ho po par sekundach prepne spat...:-( , ak mate niekto skusenosti s backtestovanim na MT prosim poradte

dik

:)

Odesláno

zdravim,

mam jednu uplne trivialnu otazku a vopred sa za to ospravedlnujem, ale s MT nemam ziadne skusenosti. Dnes som si zalozil demo ucet u XTB a nainstaloval MT. Zakladne veci zhruba ovladam, problem je, ze neviem ako sa v MT uzatvara viac pozicii naraz. Doteraz som s tym nemal v ziadnej inej platforme problem. Urcite to bude jednoducha zalezitost, tak by som poprosil o radu kde sa to da nastavit? Dakujem

• Vytvořit...