Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Live začátky intradenního obchodníka [6] – vyhodnocení prvního měsíce

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim vsechny tradery,
opet skvela cast perfektniho serialu. Jelikoz jsme s kamaradem zrovna otevreli zivy ucet a ceka nas prvni obchod na ostro, je tento serial pro nas prave velmi aktualni. Verim, ze si povedeme aspon tak dobre jako Pavel.
Diky.
Petr

Odesláno

500 dolarů za první měsíc a přitom Petr popisuje tolik chyb...nedodržování plánu, obchody navíc atd.... začínám backtestovat a tohle mi opravdu dodává sílu! měl bych prosbu, šlo by uveřejnit pár screenshotů? nektrý dobrý obchod podle plánu a nějaký uplně mimo. Dík moc

Odesláno

vanuatu:

dobre rano, podle me je tech chyb zase celkem malo:) povazuji za velky uspech vystupy dle planu a zadna ztrata nad stanoveny SL ! kazdopadne nejake chyby jsou vzdy a podstatne je, jak se s nima clovek srovna. v tomto preji kolegovi pavlovi hodne zdaru.

serial je super (tu) diky za nej.

Odesláno

Petře,

Obchoduji naživo už rok a hodně jsem se ze začátku plácal a chvíly mi trvalo než jsem si zvyknul na to že se účet zvláště prvního půl roku pohybuje jak křivka seismologů při zemětřesení. Chci říct jen toto: Hodně se mi osvědčilo dělat pouze 1 obchod denně. S touto strategií za delší časovou periodu zatím nemám jediný ztrátový den!!! Dřív bych měl se stejnou strategií pytel ztrát a jistě i více ziskových obchodů. Tím chci jen říct to že vše co říkáte je pravda a stačí se podle toho začít jen chovat a myslet. Pravda že je těžké si zvyknout na to že trh trenduje a nejsem v tom ale to myslím je nepodstatné, důležité je přece udržet účet naživu a uživit se.

Každopádně děkuji za podporu a držím všem palce.
Foxxx

Odesláno

Výborný článek, hodně motivující. Sám jsem začal tento týden s papertradingem a už v paperu bojuju s psychikou (td) Od středy jsem uskutečnil 4 obchody a z toho 2 byly mimo obchodní plán! Očekával jsem, že budu podstatně disciplinovanější. Z toho článku vidím, že problémy s disciplínou nemám jen já :) Pokud to půjde a skončím první měsíc papertradingu v zisku minimálně 1000 USD na kontrakt, tak přecházím na live (tu)

Odesláno

lordberry:

Tak to bych teda opravdu na tvém místě nedělal, otevřít si live po měsíci paperu.
Většinou je to tak, že když dosáhneš nějakého profitu začneš si víc dovolovat a myslet si že jsi dobrej.
Pak samozřejmě všechno nebo alespoň větší část zisku zase odevzdáš.
Zkus 3-4 měsíce být konzistentně v plusu a nemusí to být zrovna jen částka 1000$ může být menší nebo větší a pak si budeš možná s větším klidem dovolit jet live.
Nechci tě nějak ovlivňovat dělej si co chceš,ale mluvím z vlastní zkušenosti tak o tom alespoň popřemýšlej.

Zdravím Honza..

Odesláno

Ahojte :)
som tu momentalne uplne novy a toto je moj prvy prispevok.
Portal vyzera super a hlavne vysvetluje veci polopate co inde clovek nenajde.

Zatial som sa dostal k tlaci manualu ktory tu mate zdarma a chystam sa ho preluskat so zvyraznovackou v ruke.
Trhy akcie a nezavysle zarabanie ma zaujimaju uz dlhsiu dobu a preto som rad ze som vas nedavno objavil.
Som clovek prevazne opatrny a preto postupujem pomalsie.

Clanok ktory je tu uverejneny vyzera super a dufam ze o pol roka mozno neskor budem mat aj ja tak uzasne vysledky ( pre vas mozno nic moc :D ale my bezni smrtelnici na tie peniaze obbcas aj musime robit :D )

Dakujem este raz za prispevky a vela dobrych obchodov ;)

• 1 year later...
  • Vytvořit...