Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Skvělá práce, z mého pohledu něco neuvěřitelného!!! Zkouším zapisovat obchody (ruční backtest) a mám menší problém. Zapsal jsem obchod a namísto zisku 300 pip mi píše zisk 40 pip. Hledal jsem, bádal jsem a jsem v koncích, proto prosím autory nebo někoho se zkušenostmi o radu, kde dělám chybu. Díky. Aleš

12922

12923

• Odpovědí 256
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

kapacita, ak je použitý niektorý výstup "exit 123", je nutné zapnúť počítanie výstupu "exit 123", inak sa počíta ako PT - ten sa nastavuje v liste "nastavenia".

12925

• 2 týdny později...
Odesláno

to :saqe

Môžete mi prosím napísať ako a kde sa dá stiahnúť FX trade - book ? Na uvedenom odkaze mi vypisuje :"Súbor nebol nájdený. Skontrolujte, prosím, odkaz na stiahnutie."
Ďakujem

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdravim, mne tam nejdu ziadne makra, mam 2003 verziu. Neviete s tym pomoct? V manuali je pisane, ze hned na zaciatku by malo dat nastavit motiv. Neviete s tym pomoct. Velmi sa mi to paci, tak dufam, ze budem schopny to uplne spojazdit.

velka vdaka

Odesláno

rockie,

je potrebné povoliť makrá v nastaveniach excelu - Nástroje > Možnosti >karta Zabezpečenie > tlačítko Zabezpečenie makier > úroveň zabezpečenia Stredná, alebo Nízka.

• 2 týdny později...
Odesláno

sage,

diky. Inac super vec, ste borci .

Chcem sa este spytat, ked si v nastaveniach davam spredy(forex) tak sa tam daju dat len cele cisla.
Da sa to nejako zmenit??

vopred dakujem

Odesláno

Ahoj,

mohl bych poprosit o malou laskavost. Z rapidshare mi jde stahovat jen tak jednou za mesic :(.
Mohl bych Vás poprosit o reupload na některý jiný server? Stačí ty PDF soubory, samotný deník se mi včera podařilo stáhnout. Třeba ulozto.cz nebo tak. Mockrát děkuji. Ten deník mi příjde skvělý, fakt dobrá práce.

Odesláno

concobara,

do konca tohto týždňa pravdepodobne vypustíme novú verziu 3.2 aj s alternatívnym sťahovaním, preto prosím o trpezlivosť, inak ďakujeme za ocenenie.

• Vytvořit...