Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravyn,

neviem, ci je toto prave spravne vlakno, ale rad by som sa informoval, ci ma niekto skusenosti so sposobom backtestovania prehravania starsich dad sviecku po sviecke? je to mozne?
Strasne rad by som si stiahol FX trade-book v3.0, ale link uz nefunguje. Nie je to mozne?

Daujem

• Odpovědí 256
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

záleží jaký link myslíš? Proběhla tady aktualizace deníku, takže asi na druhé stránce je poupravená verze,a pokud nejde ani ta...tak napiš,a opravime to.Mělo by to totiž jít.

Odesláno

Sage, Luky

Ahoj.. FX book, výborná práce, velmi ocenuji...

Jen mam malou připomínku k MM2:

Nemyslím si, že se posun na BE tímto způsobem testovat, pokud zvážíme napříklat tuto situaci:

Vstup long, pozice se okamžite hne mým směrem (posun na BE+5 mam například nastavený po 15 pipsech) Po uražení 15 pipsu mam SL na BE+5. A jelikož nevidím "dovnitř" usečkym nevím jestli trh šel dál mým směrem, nebo udelal protipohyb dolů a vyhodil me na be+5. Mam pocit, že zde mi MM2 výrazne pomuže získat lepší B-testové výsledky

Sám jsem se s tímto problemem prápil dost dlouho, abych nakonec testoval posun SL na BE+X až na close usečky (kdy je dle další usečky zřejmé jak velký protipohyb trh udělal)

Doufám, že se mi to podařilo dostatečne vysvětlit. =)
Odesláno

2 Barell,

záleží jaký TF obchoduješ. Jestli to je větší TF než 1 minuta, např 15M,tak není nic lepšího než si to zkontrolovat na 1M grafu,tak vidíš minutu po minute bar, a i H,L..Tady by asi neměl být problém. I já na 30M kontroluji kontroluji posun na BE,a dosažení TP na menším grafu pokud si nejsem jist :)..musíš udělat důkladnější backtest
Lukáš

Odesláno

Pekny den.

Smiem poprosit nejaky odkaz odkial si mozem stiahnut FX trade-book v3.0
autor: SAQE
spoluautor-tester: LUKY

Na odkaze Rapidshare je tento odkaz vymazany.

Dakujem
[bold] [/bold]

Odesláno

Sage, Luky
ahoj měl bych takovej nápad ohledně deníku v listě obchody sloupci poznámka bych přidal několik dalších sloupců s několika proměnnými které by se dali nastavit v listě nastavení a následně filtrovat v nějakém dalším listě ,nevim jestli jsem to napsal srozumitelně ,ale jde o to že do poznámek já píši věci které se často opakují a chtěl bych vidět např. v nějakém grafu jak by vypadala equity při vynechání určitých obchodů .Ještě bych možná přidal možnost tyto sloupce skryt
díky Robert

Odesláno

robert..

1/ o aké ďalšie stĺpce by sa malo jednať, nepíšeš, čo by to malo robiť, filtrovať, aké premenné ...

2/ graf by mal zobrazovať čo, aké dáta...

3/ niektoré veci sú už v rozpracovanej verzii 3.1, budú tam aj dalšie premenné, ako filtrovanie obchodov podľa TA, FA, pridaný ďalší druh MM, rollower %, viac druhov equity podľa obchodov, patternov, skrývanie nepoužívaných stĺpcov ...

4/ dosť vecí, ktoré si spomínal už v denníku sú, teda možno v trochu inej podobe - napr. filtrovanie podľa vybraných obchodov, podľa dní, pozície...

Ak máš konkrétnejšiu predstavu, napíš, vysvetli a ak to nebude nad naše schopnosti, bude to tam.

Odesláno

Roberte,

hádám, že myslíš filtr na obchody.To znamená, že budeš třeba chtít vidět jen nějaké obchody. V podstatě tam už jeden fitr je. Je v v pravé části deníku kam zapisuješ obchody...vybereš z bud (ok,pozor fuj). To je prvotní filtr,ale zatím nemá vliv equity.Ale neboj bude to v další verzi.

Odesláno

asi jsem se nevyjádřil správně, sloupce by se jmenovali např poznámka 1,2, v každé buňce tohoto sloupce by byla rolovací nabídka a obsah této nabídky by si mohl uživatel vyplnit v nastavení stejně jako ted název patternu obchody by šli filtrovat podle vyplněných poznámek stejně jako se ted filtruje podle času
Robert

• Vytvořit...