Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

floky,

vďaka za pripomienku, už je to tam upravené a dávam sem ďalšiu verziu denníka s drobnými opravami:

- upravený kód VBA pre označenie aktívneho riadka
- upravený počet pips pre minimálny SL (od 5 do 100 pips) v liste 'nastavenia'
- odstránená voľba 'zapnúť posun na/nad BE+' pri MM3 (posun funguje stále ako v MM2)

rapidshare.com/files/247671402/FXtbv3.01.zip

Prajem úspešné obchody :)

• Odpovědí 256
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

sage: velmi pekne dakujem ;)

ešte jedna mala pripomienka: ak si teraz stiahnem upravenu verziu dennika kde je SL od 5 pips....ako tam importujem data ktore mam už v staršej verzii??? lebo ako pozeram kopirovanie riadkov zrejme nefunguje...skušal som to klasicky ctrl+c...ctrl+v

Odesláno

floky,

kopírovanie funguje normálne, nevidím dôvod, prečo by nemalo. Neviem teda či sa rozumieme, ale označ si napríklad dáta v stĺpci 'dátum' v liste 'obchody' a klasicky použij klávesu ctrl+c, ctrl+v, myslím teda aby si kopíroval po stĺpcoch a nie po riadkoch. V niektorej ďalšej verzii sa pokúsim import vyriešiť.

Odesláno

saqe
měl bych jeden dotaz používám platformu vt2 a zároveň váš deník
data do deníku zapisuji tak že po uzavření obchodu opíšu open,close atd.jde o to že VT2 počíta open
při nákupu až po odečtení spreadu (graf mam bid) příklad open 0,6349 buy close 0,6374 Vt výsledek
+25 ale v deníku při spreadu 4 pips je výsledek 21 proto musím vstupní cenu upravovat šla by do deníku
přidat funkce která by to upravovala?Jde vlastně i o SL a PT podle směru obchodu.
nebo jestli víš o jiném řešení v VT2 jsem v nastavení nic nenašel.
Ještě mě napadá do vašeho deníku přidat vunkci která by přepočítávala časové pásmo
dík za odpověd

Odesláno

robert..,

tiež používam VT a čas si pri backteste jednoducho prerátam +6 hod. podľa toho, čo mi ukazuje platforma, pri live jednoducho zadám aktuálny čas, takže funkciu na prepočet času zatiaľ pridať v pláne nemáme. K tej druhej otázke ti už odpovedal LUKY - kvôli tomu tam je tá hlavná funkcia 'live' a 'backtest', aby si nemusel ručne prepočítavať cenu.

Odesláno

Zdravím, už je to delší čas co tuto diskuzi čtu, ale ještě jsem nic nenapsal. Nyní co mám tento deník a začínám jej používat, mám připomínku nebo dotaz. Obchoduji na MT a vstupuji do obchodů s objednávkama, je jich opravdu dost, bylo by možné nějak naprogramovat (nastavit) import historie obchodů do deníku? Jinak díky za deník je to super věcička, kterou jsem dlouho hledal a sám zkoušel v EXCelu vytvořit, ale s neuspechem, ješte jednou diky. :-)

Odesláno

rudaki35,

sorry, že odpovedám neskôr, behal som po nákupoch. K tomu importu, ako som písal vyššie, dúfam, že to vyriešime v niektorej ďalšej verzii, ale keďže ja nie som nejaký dobrý programátor, tak to asi bude chvíľu trvať. Každopádne dík za pripomienku, už je to zapísané v pláne.

• Vytvořit...