Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 256
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Nepoužívam Ninja Trader aktívne, ale ak sa nemýlim, tak indikátor sa iba importuje cez hlavné menu, nie je potrebné ten zabalený súbor nejako rozbaľovať, súbory ktoré obsahuje sa automaticky rozbalia do adresárov.

Odesláno

Az dnes jsem objevil tento program. Musim rict, ze je to neuveritelny kus prace, ktery si zaslouzi oceneni. A to vcetne indikatoru iTradebook. Opravdu perfektni! Indikator funguje naprosto bez problemu, zadna kompilace neni potreba, pouze stahnout zip soubor a v menu file-utilities-import ninja script najit dany soubor. To je vse.

Diky autorovi, rozhodne projekt podporim!

Odesláno

No skúšal som to cez indikátory a nešlo. Tak som dal tak ako písal Pavel K.

Menu, file, ulitirs, import ninja script. Vyhodilo mi tabuľku či som si isty zdrojom a pod. Dal som YES a následne mi to vyhodilo hlášku: (obrázok)

Odesláno

peto580:
Raz som mal tiež problém s importom, ale až neskoršie som prišiel na to, že na vine nie je import, ktorý som tam chcel dostať, ale nejaký minulý. Nepomohlo mi vtedy nič, len odinštalovať celý NT a znova ho nainštalovať. Samozrejme neťahať znova všetky inporty. Niektorý z nich zrejme robí problémy. Skús, možno to pomôže.

Odesláno

vla55:

Díky moc za radu. Ninju som už predtým preinštaloval v nádeji že so skúsim znova a pôjde lenže nešlo. Až po vašej rade ..vymazať" importy to šlo.
Ani som to nepreinštalovával len som z Dokumenty/Ninja trader 7/ bin/ custom/ indicator vymazal tie moje importy. Potom som skúsil znova cez Menu/ File/ Utilities/ Import Ninja script dal naimportovať celú zložku zozipovanú a huraaaa ono sa to konečne zobrazilo medzi indikátormi.

Takže ďakujem ešte raz veľmi pekne vla55 :)

Odesláno

Podarilo sa Vám to prepojiť s excelom v denníku? Ide mi to krásne: vstúpiť do long pozície stlačenímshift a myšou, potom tak isto s pozície vystúpiť. Následne je hore napísane ctrl+right mouse. No spravím to a chcem nejak prepojiť excel ale ono to nejde. Opakovane zadávam voľbu connect ale nič sa nedeje. Neviete mi v tomto poradiť? Chcem to poslať do excelu ale ono to po zadaní ,,connect" nerobí nič. PS: Mám otvorený denník PS-tradebook v4.2.

21149

• 6 months later...
Odesláno

Ahojte vsetci, , kde najdem teraz aktualny link na ten komplet subor -obchodny dennik a manual.
nejako tu ustalo zapalenie :)
Skusala som tie predchadzajuce linky ale "File not found"
Dakujem

Odesláno

Ahoj všichni, zhruba po čtyřech letech jsem se vrátila k starému - dobrému FinWin systému a doplnila ho k Market profile, který obchoduji 2 roky. Poslední dobou se soustředím jen na EUR.USD a muxím říct, že MP a FinWin se skvěle doplňují. Dnes krásný long v 12:32 za 1.3190 na support 1,3185 - 90 dle MP. Signál 0/100

24143

• 2 months later...
  • 3 týdny později...
Odesláno

Dobrý den. Poradil by mi někdo prosím jak mám nastavit SL, PT a posun BE u každého patternu zvlášť? Nastavil jsem hodnoty, ale funguje to pro každý pattern stejně, potřeboval bych, abych u každého patternu mohl nastavit jiný SL, PT a posun na BE. Pořád se mi to nedaří :-( Díky za odpověď.

• 6 months later...
Odesláno

Ahojte,

Predpokladám, že sa odpovede nedočkám, nakoľko mám dotaz ako refrén... :)

Má tu niekto nejaký ten funkčný link?

Mal som dávno OB den, ale PC spadlo a záloha nebola... Zohnať už sa tiež nedá, alebo možno áno, ale ja určite neviem kde.

Ďakujem veľmi pekne za info.

• Vytvořit...