Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to Gladiator028:
Vďaka za promptnú odpoveď.
Od septembra obchodujem live, začal som ES a teraz som prešiel na TF. Je pravda že TF sa chová ako splašený kôň, na druhej strane obchodné hodiny sú pre pracujúceho človeka optimálne a európske trhy obchodované dopoludnia vyžadujú vyššie účty ( hlavne DAX)
Zaujali ma Vaše fundované analýzy ako aj úvahy o duchovnej stránke tradingu. Keď bude viac času hodil by som sem nejaký screen a prečítal si Váš názor.
Palo (tu)

Odesláno

Chcel by som sa opýtať múdrejších:
Mám NT, obchodujem TF na RB 4. Už dvakrát sa mi stalo, že okolo 14.55 - 15.00 nášho času trh nekontrolovane odpálil v priebehu niekoľkých sekúnd do short o cca 3 body bez akejkoľvek možnosti korekcie.Myslel som že je to pripojením ale to je v poriadku. Čím to je, pls? :(

Odesláno

THX all ...!
Pre začiatočníka je iste jednoduchšie urobiť jeden obchod denne ( tak alebo onak) a skončiť.
Ja som si dal za cieľ vyrobiť denne aspoň 100 USD alebo urobiť 2xSL, takže hľadím do grafov dlhšie ako prvú hodinu. Za dnešok by som mal ale zapáliť sviečku lebo som maturoval so SL a bol som v strate 550 USD ( ešte teraz mi je na zvracanie keď si na to spomeniem ). Avšak trh mal tendenciu klesať a tak som nakoniec skončil pre dnešok + 220....

• 1 month later...
  • 2 týdny později...
Odesláno

Pri obchodovani breakoutu prvni korekce jsem se zacal jsem se trochu vic zajimat o klasicke PA chart patterny, tak obcas pridam screen s pohledem na trh TF z meho pohledu. budu rad za jakykoliv komentar. nekolik screenu z poslednich dnu:

11884

11885

Odesláno

bid je videt jak ma kazdy jiny pohled. prevazne vyhledavam na TFku tyhle patterny na 3 min. grafu a ja tam videl trojuhelnik a tvoje vlajka je z meho pohledu zase down kanal. SL je samozrejme individualni otazka. zalezi na jekym timeframu pracujes, jak mas postaveny MM.

11905

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...