Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Taraka : v pohodě už máš něco za sebou a ty to zvládneš. :)

ať se daří

PS: v E-mini jsem dal dnešní rychlovku co jsem přišel z práce ..tento týden nemůžu obchodovat v normální čas.

S pozdravem

Odesláno

to mdina: protoze ztratovy ci nulovy mesic je nejlepsi motivaci k dalsimu studiu a pripadnemu progresu... Brezen pro mne byl ztratovy, v dubnu me trh pri sve volatilite a me technice vstupu jeste nepustil do obchodu... Evoluce je nemilosrdna :) "Adapt or die." Je cas se adaptovat, bo do toho druhyho se mi nechce :). Btw. publikoval jsem vsechny live obchody tohoto systemu a rekl bych, ze i vetsinu toho predchoziho (ten jsem zacal publikovat az po par mesicich tusim), zdaleka ne vsechny obchody ci mesice vypadaly, tak jak popisujete :) ale predpokladam, ze kvuli tomu jste to nepsal...

za sarkasmus vam sem banana asi nedaj, to byste musel tropit trochu vetsi "zlo" nez udelat par stiplavych poznamek za mesic :)

to Liliputek: zvladnu, nebojim se, ze ne... potrebuju jen ziskat trochu duvery v novinky, ktere uz mam sepsane a roztestovane, trochu si to vice nakoukat v backtestech a na replay datech, nez se zas pohnu o kus dopredu :) to bohuzel nestiham plnohodnotne delat u live tradingu ani u soucasne prace, kde mi toho nalozili az nad hlavu.... tak to vidim tak, ze misto live tradingu si ted kazdy den na tri hodky po praci sednu a budu dodelavat, co jsem ted nestihal - studovat :)

Odesláno

Vypsal jsem si publikované obchody z ledna...a taky to byl mazec....ale v pohodě... mějte se a obchodujte...hlavně si nechte hodně radit od "traderů"..já tady končím....

Odesláno

to mdina: no ono to od zacatku roku u me hodne lita nahoru a dolu, coz je dane i tou zmenou volatility, ale hlavne ne uplne idealnim umistenim stop lossu a logikou nekterych s/r... leden a unor se jeste aspon udrzely v zisku, ale uz tam bylo videt, ze vse nefunguje jak bych si predstavoval... jinak naslouchat traderum i "traderum" neznamena se bezmyslenkovite ridit jejich radami, ale vzit si ty zajimave a podivat se, jak funfuji ci nefunguji driv nez je clovek zapracuje do planu, slepym nasledovanim si clovek moc neodnese ani od zkusenejsich...

Odesláno

tak jsem svuj prispevek smazal, ale preci jen ho napisu :) Zajimave napady se preci clovek muze dozvedet i od mirne pokrocilych, akorat to chce rozpracovat.... Osobne mi nic neda, kdyz se cas od casu objevi nekdo opravdu fulltime, zverejni 2,3 prispevky jak vydelal XX dolaru a zase zmizi :)

• 3 týdny později...
Odesláno

Tak jsem do konce dubna stihnul natestovat i zpapertradovat novou verzi systemu... Dnes jsem spustil live test a obchodoval s jednim kontraktem (system uz dopredu pocita s multikontrakty, takze to jeste neni uplne to prave orechove a je to takova live beta verze na neurcite dlouhe prechodne obdobi), abych si po mesicni pauze v klidu prosel par obchody a snadneji si zabehal potrebnou rutinu, hlavni rozdil oproti predchozi verzi je SL management a prace s vice timeframes... vysledne obchody na 2 min pak dnes vypadaly takto...

27957

Odesláno

to Sinuhet: jjj ten prvni obchod mohl byt ukonceny driv, uz tam bylo slusne RRR a jakmile trh zacal tak blbnout v tom oznacenym miste, mel jsem z toho vypadnout... mit v tom vice kontraktu vypadnul bych s polovinou na tom miste oznacenem jako MPOO se ziskem kolem 300 USD a zbytek bych nechal bezet dal s klidnym svedomim, ale je pravda, ze kdyz mi trh takhle krici do tvare shooooooooort :) mohl bych se naucit ty pozice ukoncovat v takhle ocividnych pripadech... :)

stocholastic je tam kvuli nekterym signalum, nektere jsou na nem zalozene... ale stejne tak by tam mohlo byt cci, williams nebo neco jineho... o to az tak nejde... hlavni rozdil je v tom pristupu k SL, v tom kde ho chci mit a z toho vyplyva potreba vstoupit za prijatelnou cenu, aby nebyl prilis velky... :)

nejvetsi zmena se tak paradoxne udala (z meho pohledu) v premysleni nad managementem risku...

Odesláno

proc paradoxne, ja postupne casem dosel k tomu co nejdrive ukoncit ztratove nebo stagnujici pozice pokud nejde do plusu a na nic necekat (SL), tedy to co se tu vsude pise (ukoncovat ztraty, zisky nechat bezet), ale nez to clovek ne precte, ale dostane do krve, tak to nekdy trva :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...