Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

icm ake E-Mini II? kde davas svoje grafy? ja ich nevidim.
Ja som rad tvrdy. Inak najlepsie sa ucit z vlastnych chyb. Moze ti kto co rozpravat, nerob hento, a tamto je zle a podobne, najlepsie je popalit sa dostat po hube jak sa hovori a poucit sa a chyby premenit na nove prilezitosti.
Takze ake E-Mini II prosimta?

CurrentDayOHL berie cenu v 6:00 cize otvorenie trhov. ak mas nastavene zobrazenie default 24/7

(Kedysi ked som zacinal som mal nastavene ze trhy sa zacinaju vykreslovat od 15:30 do 22:15 to bolo prekvapenie ked som zistil ze aj pred tymto casom su trhy otvorene, lebo vtedy som si myslel ze pred tymto casom sa nic nedeje. Akekolvek indikatori boli tak rozoskakane ze nedavali zmysle, pretoze cena otvarala casto s obrovskym gapom s tymto nastavenim - to len taka prihoda z "detstva")

• Odpovědí 2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to Stranger: Vlákno se jmenuje "TF podle icm" a nachází se v části "E -Mini II - pokročilá aplikace systému FinWin". A tam budu velmi rád, když mi to budeš komentovat, trestat, být tvrdý.

Máš absolutní pravdu, že na základě těchto věcí, kdy mi něco vytkne, nedělej tamto a ono, se člověk nejvíce naučí, proto mne právě překvapilo, že jsi mi vytáhl nejhorší obchody ze začátku a přitom jsi se pak už nepodíval, jaký je můj další vývoj, který sdílím právě v onom vlákně.

Abych byl konkrétní, chyby, které jsi mi zakreslil na oněch grafech a které se už snažím nedělat, v rámci mého obch. plánu:
1. Nevstupovat to obchodu dříve než v 15:32
2. Svíce nesmí mít vysokou volatilitu, její tělo by mělo být menší než 100$
3. Svíce by neměla mít oba dva knoty velmi vysoké
4. Tělo poslední svíce by mělo mít menší velikost než předchozí svíce.

Už jenom na základě těchto bodů vyfiltruješ "95%" obchodů, které jsi naznačil a co jsem dříve ignoroval.

A pak teprve následují zvlášť pravidla pro vstup do LONG nebo SHORT, to předchozí byla obecná pravidla pro obecný vstup, ať už SHORT nebo LONG.

Odesláno

to Stranger: Pak ovšem nechápu, proč jsi mne tak "sjel", když jsi se nepodíval na můj další vývoj. O tom, že jsem založil vlákno v E-Mini II, jsem ve vlákně Taraky psal a jelikož jsi psal, že nás pozorně sleduješ, tak jsem bral, že víš, která páčka. Dobře tedy.

Odesláno

Pretoze sledujem vecsinou len grafy a nie to co sa tu vsetko pise. a zrejme som to prehliadol. A nedavno som tu nebol tyzden tak mi to mozno uslo. Ked obchodujes TF tak davaj sem grafy, rad si ich furt kuknem ako obchodujes.
Neviem preco sa furt trepu do tych zamknutych vlakien. Pomaly do verejnych vlakien sa uz ani nepise...

Odesláno

to Stranger: Já Ti odpovím proč. Protože ve veřejných vláknech se nemá podle pravidel fóra probírat to, co se probírá na E-Mini II (analogicky FIMS, Opční obchodování, atd..). Jednou jsem už měl blokovaný příspěvek za toto. I z tohoto důvodu jsem se přesunul na E-Mini II, kde mám v tomto směru volnost a nemusím to řešit. Ale mohu se zeptat Michala, zda by mi sem dovolil dávat aspoň nekomentované screeny, abys se na ně mohl podívat.

Jo a Stranger. A kde dáváš screeny Ty?

Jo a Taraka: Znovu omluva za off-topic diskuzi.

Odesláno

teda vy jste se rozjeli :)

to icm: pokud si vzpominam, neni to tak davno cos udelal ty obchody, ktere stranger vyhrabal... to ze ted obchodujes jinak a klidneji je zasluzne, nicmene par dnu "jinak" z Tebe klidnejsiho obchodnika neudela... to, jestli dokazes tenhle vyvoj udrzet dlouhodobe a osekat podobne black out dny na minimum, bude pokrok, ale to zjistime az za par live mesicu, driv ne :D

co se open tyce, nejsem si uplne jisty, ze zrovna ten open z 6:00 naseho casu je ten relevantni ktery myslel larry williams :D myslim, ze myslel ten o pul ctvrte, ale to je fuck, proste pokud v tom najdes vyhodu, muze to fungovat..

to stranger: zatim sem davam screenshoty pouze z tech obchodu, ktere delam dle stareho planu, novy plan se S/R urovnema teprve backtestuju a papertraduju... uz mam prvni pulrok 2013 a vysledky jsou celkem pekne, resp. mnohem lepsi nez vysledky live systemu... jen bych rad mel natestovano vice dat pred zivym nasazenim... ale mozna tu zacnu davat i graf s papertradingem, at vidis, ze vazne neco delam smerem, kterym jsi naznacil :) i kdyz teda zatim nevim, jestli tak, jak bych mel... :D ted jeste premyslim, ze bych si obchodni den rozdelil do tri 45min useku... prvni 15:30-16:14, druhy 16:16-16:58 a třetí 17:00-17:44... trh v nich totiž postupně snižuje volatilitu (obvykle), takze by mohlo byt zajimave postupne snizovat SL a PT, nejvyssi na zacatku seance a nejnizsi na konci... ma to svou logiku, i kdyz ani tohle neni na 100%, musim si omrknout data :)

Odesláno

to Taraka: Jo, máš pravdu s tím obchodováním u mne.

K tomu OPEN. Existuje něco jako pre-market, ale už jsem pochopil, že když nepomohou ani screeny, tak už pak pomohou asi jen výsledky. :-(

Odesláno

Jinak u mne se tvoří OPEN v 02:00, se teď dívám, to jen tak mimo téma. Po důvodech tohoto času se nepídím. Který čas, myslel Larry Williiams, nevím, mluvil jsem v obecné rovině, o OPEN.

Odesláno

to icm: o tom luvim, kazdy to ma nastavene trochu jinak, ty mas open 2:00 ja 6:00, US obchodnici 15:30 naseho casu :D (kdyz si nezobrazi premarket a neberou nocni seanci)

to stranger: mno v podstate oboji... testuju prurazy swingu v blizkosti S/R urovni, je to takovy zakladni backtest naprosto zakladniho patternu, obcas ten pruraz swingu prijde po prurazu S/R, jindy po odrazu od ni... nutno rict, ze i kdyz je to jen takovy hruby nastrel, tak to ma skoro vsechny parametry 2x lepsi nez aktualni live system... teda v roce 2013, ktery mam zatim otestovany do dneska... prumerny obchod dopadne +70 USD (aktualni live +30-35 USD), pricemz na kazdy riskovany dolar vydelam cca dalsi, tozn. profit factor cca 2, celkem me prekvapilo, ze ty vstupy u S/R funguji i s tak naprosto primitivni technikou vstupu :D (tu)

Odesláno

Tak přece jen sem vložím screen pro Taraku pro inspiraci. Tam, kde popisuješ, že bys dal vstupy, přijde mi to u obou dvou případů stejně vysoko z hlediska rizika, proč? Mrkni na screen, byl tam trendový kanál a od trendového kanálu se očekávají poklesy (které se taky děly, s naše SL 15tic. by byly vypleněny), je lepší nastupovat na spodní hraně kanálu, což můžeš na screenu pěkně vidět, jak se dnes vyplnilo (i s našim SL 15 ticků), navíc podpořeno FinWinem a IMA s NQ

24285

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...