Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

musim se priznat ze v posledni dobe mam problem dodrzovat plan.... dnes podle planu vystup PT 600 USD /kontrakt, misto toho uzamknul jsem 1/2 zisku (kde me to na tick presne vyhodilo) a bylo to jen 200 USD / kontrakt
(jsou to kdyby, ale mrzi me to....)

Odesláno

to Sinuhet: neves hlavu, tohle se stane jeste nespocetnekrat v ruznych podobach :D zvykej si... :) ale je pravda, ze takhle na tick to vzdycky nahloda nejvic :) bud rad, ze to byl na tick vykopnuty zafixovany profit a ne na tick presne vymeteny zakladni SL :)

docela pomaha, kdyz se na takove veci clovek kouka jako na prilezitosti se neco naucit... nenechat si drasat nervy utecenym ziskem, ale misto toho mit radost z "noveho studijniho materialu" a neco z nej vytezit, at uz je to citlivejsi posouvani SL, rozdeleni vystupu (aby clovek nemel tendenci tak agresivne posouvat) nebo neco jineho... :D (tu) ;)

Odesláno

podla mna je toto jedna z najtazsich veci, pozerat sa na zisk, ktory uz "mam" ked sa trh otoci proti mne. vystupis s profitom mensi ako tvoj PT, len aby si sa pozeral ako sa trh zase pohne tvojim smerom a zasiahne tvoj povodny PT. alebo podrzis poziciu, lebo veris, ze sa trh stale dostane k tvojmu PT, ale trh ide stale proti tebe a skoncis na BE alebo so stratou. obidve su situacie, ktore sa vzdy stavat budu

Odesláno

a-friend:
to je preci jasna vec, SL umistovat podle drivejsich baru... Ale tady mi pripadalo, ze to je uprostred niceho (chranil jsem 50% profitu) a tedy jsem predpokladal, ze bud to SL vubec neaktivuje nebo to jeste profrci kus dolu

Ze se to otocilo presne "uprostred niceho" na mem SL me prekvapilo :). Stat se to na forexu u MM brokera uz bych nadaval, ze broker manipuluje s cenou :)

(tedy jestli jsem nejakou dlouhodobejsi SR neprehledl)

Odesláno

hmm tak dnes po prijezdu z prace mi neslo ani hlavni ani zalozni internetove pripojeni... hlavni se rozjelo az ted a koukam, ze mi utekl krasny long signal z urovne kolem 1159 hned po open... co me ale vrta hlavou je proc nefungovalo zalozni pripojeni (mobilni od vodafonu), ktere mi ukazovalo v jejich softu, ze jsem pripojen, ale na web jsem se nedostal...

Odesláno

to Sinuhet, gratuluju! ja si tu smulu vybral dneska :) nejdriv mi utekl long s peknym profitem diky vypadku hlavniho i zalozniho pripojeni, potom jsem naskocil dobre ale trh zkorigoval jeste o malinko vic nez jsem potreboval a treti signal long zustal nevyplneny :) jo, restartoval jsem nekolikrat... s hlavnim pripojenim byl problem v routeru, ale nakonec jsem to po 45 minutach rozchodil... zalozni pripojeni jsem nakonec rozchodil az na zaloznim pc... na hlavnim jeste ne... nejspis mi ho blokuje nejaky jiny software, psalo to neco o bloknutych portech... ale na pricinu jsem jeste neprisel, jsem zvedavy jeste na to vecir kouknu a neco vygooglim, jestli to stihnu... kazdopadne hlavni pripojeni mi ke konci seance zase vypadavalo... dnes je proste divny den :D

28607

Odesláno

to Sinuhet: pokud jeste nejedes multikontrakty, tak s nima potom to bude jednodussi v tom, ze muzes druhou pulku nebo treba tretinku nechat bezet dal... zvlast v pripade trendu, ktery tam dnes byl... :)

Odesláno

jj

(pozici se snazim ohodnotit, v nekterych opravdu zajimavych pripadech tam kontraktu nalozim hodne,
naopak nekdy vstup splnuje OS, ale nezda se mi celkova situace a tak jdu treba jen s 1 kontraktem...)

... a do ziskove pozice jeste pridavam, jak uz jsem nekde psal....

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...