Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 858
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ahoj,dneska dopoledne jsem zkusil dva vstupy na Euru,na šipce 1 odraz od S/R dolů na entry a Sl 25 pips,druhý na šipce 2 průraz nahoru na vysoké svíci přes S/R a vyšším volume,vstup na retestu těsně nad červenou čárou,pak už nebyl čas sledovat,ale zadaný PT byl výš než to dolezlo,takže i tento vstup skončil na na Sl ,při nějakém řízení obchodu by z toho možná něco vykřesat šlo.Budu rád za váš pohled na dnešní ráno,co by vám řeklo volume atd.

17833

Odesláno

nohavica Napsal: ------------------------------------------------------- > Ahoj,dneska dopoledne jsem zkusil dva vstupy na > Euru,na šipce 1 odraz od S/R dolů na entry a Sl 25 > pips,druhý na šipce 2 průraz nahoru na vysoké > svíci přes S/R a vyšším volume,vstup na retestu > těsně nad červenou čárou,pak už nebyl čas > sledovat,ale zadaný PT byl výš než to > dolezlo,takže i tento vstup skončil na na Sl ,při > nějakém řízení obchodu by z toho možná něco > vykřesat šlo.Budu rád za váš pohled na dnešní > ráno,co by vám řeklo volume atd. > Tak já jsem pátek zobchodoval takto - zatím jen demo. Budu rád za komentáře zkušených díky....

17863

17864

17865

Odesláno

cau Brona.
Eiger ? kde sa stratil ?
on presiel k Tradeguider. robil pred rokom este pre nich webinare vramci vsaclubu.
posledne som tam ziadne jeho ale webinare nevidel. a prestal prispievat uz davno do TL.
ale stale mi xodi este daky mail od neho na platene jeho webinare. Myslim ze viac sa zivi predajom a mentorovanim nez tradingom : ).

Odesláno

Bronda:
ak mozem odporucit tak dobry mentor okrem eigera je Gary Fuller. ma free webinare ktore su dost hodnotne. Neobchoduje sice VSA ale Wyckoffa..co je zaklad podstate VSA. jeho sajta je LTG Trading daj do googla spojeni s jeho menom : ) tak ti ju vyhodi..nexem pisat sem priamo link koly pravidlam fora.

Odesláno

hruska-ahoj,to je dost že se ukážeš :-),no trošku jsem pokročil ve studiu Vsa,teda spíš ve čtení než pochopení,ale ty moje vstupy s čistokrevnou VSA nemají moc společnýho,tak budu pokračovat spíš vedle ve vláknu S/r, tak doufám že mrkneš a mimochodem už jsem tu od tebe dlouho neviděl žádný hezký vstup,tak se polepši :-).Dík

Odesláno

nohavica: zdar ! jo posledne toho nestiham nic tak preto. ale ked daco bude tak sa posnazim to sem hodit .
takties stoho posledneho co som mal ani moc na co pozerat nebolo lebo som mal asi 3za sebou spatne obchody hh.
ale polebsim sa ! :)

• Vytvořit...