Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

iigis:
krach grecka to mas pravdu ale to nevies ci bude o den dva alebo o rok o desat.
preto skor treba riesit to co sa deje na grafe a nie dake newsy .lebo graf si to vyriesi aj tak zdy po svojom.

• Odpovědí 858
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

hruska:

Nenapísal som že fundamety sleduje, len čo si myslím. Obchodujem čisto orderflow a value analýzu, jedine na čo používam fundament je keď má nejaký vísť tak sa držím bokom 15min pred a 2 po. (tu)

Odesláno

iigis:
jo sak ja som to tak aj poxopil : ) .len mna hned pri tom napadla ako si spomenul news tak prihoda od jedneho znameho co zacina obchodovat akcie a presne secko robi podla newsov a zdy je na opacnej strane obchodov teda ze predava keby mal kupovat a naopak. takze som to stym myslel tak vseobecne. :)

Odesláno

iigis, každý si musí obchodovat podle svého, jen přikládám svůj názor na věc. Po zmínění té úrovně 1.39 jsem ji prozkoumal, ale OP mi nedává možnost do toho jít - prostě to nesplňuje MÁ pravidla pro vstup. PS: Už tam ten parchant pomalu dokulhává :) (Zelená zóna se shoduje s daily demand = PT (slabá však pro obchod), proto připadá v potaz jen případný krátký protitrend na 1H TF - zelená zóna. Risk pro daily je příliš vysoký, ale ta 1H by mohla vyjít. Jestli trh prorazí tu 1H zónu, nebude mít problém s celou daily a projede jí jako nůž máslem. Každopádně pozor na RRR, to většinou rozhoduje.)

17553

Odesláno

nohavica:
v tomto pripade bez volume by som nesiel a ten retest mini rezistancie by som az tak nebral ako retest kedze to bol koniec session a zaciatok aziskej de nie su take pohyby.. Vosiel som rovno na daily close.
a aj keby ten retest bol behom dna tak by som nevstupil lebo podla mna je to moc maly retest.

Odesláno

forexik1986:
presne preto u zenfire som sa registroval zdy kazdy mesiac..a nemaju velku historiu a zda sa mi ze ani Volume pre Daily Timeframe. ale to uz si nie som isty bolo to davnejsie

Thinkorswim je jednak zadarmo ma vadsiu historiu a volume pre hociaky TF. + obsahuje data pre AKCIE nie len futures.

Odesláno

zamalo chalpi :D moj minulotyzdnovy obchod..NZDJPY skoncil koniec koncov na stopke dnes rano ma vyhodilo klasicky open pondelkovy.. a nakoniec to vystartovalo cez moje targety :(. aj to sa stava.

17607

• Vytvořit...