Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

zdravim chlapi..vidim ze vlakno ozilo...prikladam graf s otazkou ci short alebo long :) podla vsa to vidim na akumulaciu. romane vidim ze ti tie 4H grafy funguju. ukaz sa niekedy na skype.

17472

• Odpovědí 858
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

čuuus blska. :) skype nestíhám, ale v pátek je svátek, tak jestli tam budete, rád po dloooouuhý době s váma pokecám. Budu tam... Jinak ohledně tý akcie bych to viděl asi tak, jak je na obrázku. Teď hned bych nevstupoval.

17480

Odesláno

osobne si myslim ze v grafe sa jedna o akumulaciu. avsak kedze v tom grafe je akcia z bankoveho sektora je mozny akykolvek pohyb. vela bude zalezat na fundamentoch a v pripade dolezitych news pojde technicka analyza celkovo bokom.

romane piatok som doobeda tam :)

Odesláno

blska - tak to souhlasim! V tomhle případě budou všichni pozorovat fundamenty než SR úrovně. :) - a v pátek tam budu na devítku, jako dřív A přikládám můj poslední obchod. Jak dopadl vidíte sami. Škoda :/

17510

Odesláno

[bold]blska[/bold] jaky je to Symbol na ten graf ?

[bold]nohavica[/bold] nema ta co zarazit pretoze brokera k brokerovi sa na H4 grafy lisia a to prave koly tomu aky CAS ma broker nastaveny takze tvoj open daily je o ho dinu hore dole posunuty preto aj logicky H4 sviecky budu hore dole posunute o 1hodinu :)

Odesláno

hruska-áha,se přesouvám na těch grafech pořád výš a výš a má to svoje úskalí,potom ale vypadají jinak samotný svíčky a každý vidí jinak i ty formace svíček a vše co s tím souvisí,ted v tom mám trochu zmatek.

Odesláno

este ktomu euro prave pozeram tak myslim ze sa nachadza na dolezitom mark up alebo makr down pretoze je tam springboard podla wyckoffa ak som to spravne identifikoval :D spolu s LPS. takze ! priklanam sa na to ze to pojde hore ;D

17519

Odesláno

hruska-to je pro mě ještě vyšší dívčí:-),wyckoffa si nechávám na dlouhé zimní večery,ale ta šílená svíčka s knotem na obě strany mě pěkně rozhodila i na demu,nevím co bych dělal jet live.

Odesláno

pozeram este Dolar futures. a tam mi to na pokles az tak nepripada . takze .uz sa moc ktomu mark up az tak nepriklanam . ale na tom eure to celkom pekne vypada. skoda ze dolar to moc nepotvrdzuje.
(td)

Odesláno

hruska:

eurodolar je momentálne medzi 1,395 a 1,39 obe významné úrovne 95 je úroveň na ktorej sa dldhodobo najmenej obchoduje to je extrémne silná resistenca a naopak 1,39 bola prekonaná len piatok a to bolo vyše 3-4 týždnové high. takže ja to obchoujem ako range buy low sell high poprípade sa pripravujem na go with aproach. ak sa 95 prekoná môže ísť pekne až k 1,45.

Asi sa čaká čo dnes vymyslia v Bruseli. (tu)

Odesláno

EURO podle mne tu úroveň překoná, ale zarazí se o 1.40, protože to odsud byl opravdu velký propad a hodně lidí to bude mít v paměti. Prostě EURo je tam drahé. Navíc při pohledu na měsíční graf je hladina 1.40 50% retracement, což už něco znamená. Pro mě osobně je EURo za dobrou cenu až na 1.28, kde by mohlo dojít k otočení do up-trendu.

17527

17528

Odesláno

Georgie:

No ja to s prekonaním nevidím nádejne ale to je asi skorej kvôli mojej nevere v politku pretože podla mňa sa na nič rozumné nepríde a jediné možné riešenie (pre mňa) krach grécka tiež býkom nepridá :).

Preto dnes short na avizovanej 1,395 (tu)

• Vytvořit...