Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To Blska:

asi to byl trošku agresivnější vstup, ale viděl jsem Strength v pozadí a jak už jsem psal Hruškovi, nízký SL a dobrý RRR. Navíc rostlo i NQ (i když tyto dva trhy spolu hodně korelují).

Té SR úrovně na hodnotě +/- 11056 jsem si nevšiml, to je pravda, ale na 5min TF jsou před mým vstupem vidět za sebou dva úzké Down-Bary, kde je vidět, že chybí Supply, takže to nahrává tomu průrazu. Já osobně se nesnažím moc často přepínat na nižší TF, protože mě to pak trošku mate.

Nebyl to ukázkový obchod, ale já ho vzal. ;)

• Odpovědí 858
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

infinite
ok no tak skus tento som ho extraktol priamo s NTcka

ten zip archiv subor "FLIMBO_HLC.zip" mozes teras rovno importnut v NT6.5 ako indikator
a ak treba tak som tam prilozil aj ten dodatocny subor co mozno NT vyzaduje.

ja ho mam v adresary c:/users/flimbo/documents/ninjatrader 6.5/bin/custom/

Odesláno

Chlapi, máte někdo nějaký vstup do obchodu na dnešním NQ nebo YM? Koukám na to, jak to padá, ale bez vstupu. :-(
Používám 15min. TF, na nižším (3 nebo 5min) TF by se nějaký vstup našel, ale takhle nízké TF už nepoužívám...

Na 30min. vidím jedině No Demand do trendu v 18:30h, ale na 15min. nic.

Odesláno

To nightero: Smart money musely akumulovat jako prase. Všechny ty zprávy ze světa kolem...viz. British Petroleum, Řecko...amatéři se v panice zbavili všeho SM to levně skoupili a teď očekávám, že trh vyrazí nahoru. Ovšem otázkou zůstává, v jakém časovém horizontu. Může ještě přijít "test of supply", kdy trh opět přivedou na nižší ceny, aby zjistili, kolik medvědů v trhu ještě zůstalo a eventuálně tak odstranili zbývající "floating supply", aby trhu nic nebránilo v cestě vzůru.

Odesláno

To markxs:

zprávy nesleduju, takže jsem to vůbec nečekal. Nějakou dobu už do trhů koukám téměř každý den a tohle jsem teda ještě neviděl, proto mě to překvapilo. Ale souhlas, že SM nakupovali jak o život. :) Dneska to na Long ještě nebude (si myslím), ale do obchodu dneska vstupovat jen na "jistých" signálech a každopádně s velkou opatrností....

Navíc, nevím jak ostatním, ale mě po nahození grafů chybí data ze včerejška od 20:30-22:30hod. Že by to byla náhoda?
;)

Odesláno

neighthero ja sice us indexi moc nesledujem ale na fesx a hlavne na fgbl bolo vidiet pekny vykricnik ze trh pojde UP. u mna vcera bola jedna sanca ale nevyplnilo mi limit takze bez obchodu... na ES uz ale vidno siroky downbar s close v strede ktory ma low baru pri dlhodobom low trhu takze uz je tam vidno zaciatok akumulacie. Trh pravdepodobne este klesne dole pod vcerajsie close kde vytvori zahustenie alebo trading range.

13189

13190

Odesláno

Blska:

ta 2ka je luxusní vykřičník. (tu) Jinak máš pravdu, akorát že já mluvil o tom, co očekávám, že se stane, ne co se už stalo. Obchoduje někdo z vás 6B nebo 6E? Vím, jen o Hruškovi. Vzali jste někdo teď dopo nějaký obchod?

Jinak blska a další, používáte nějaký denní graf pro intraday obchodování VSA? Vím o možnosti 1440 minut v NT, ale to se mi nezdá jako moc kvalitní řešení. Nechci investovat do SW a na webech jsou většinou jen malé java grafy, do kterých si toho moc nezakreslím. Ten druhý graf od tebe je odkud? Z webu nebo máš nějaký SW?

Díky,

Roman

Odesláno

teraz som si vsimol ze v tom grafe fgbl pri volume to neni vidno cele ta moja predpoved. je tam napisan ze trh rastie na stale vyssom volume co znamena zdravy uptrend ale podla mna je ten upmove na extremnych volume hodnotach pricom trh narazil na hornu TL kanala cize ja by som ocakaval korekciu.

k tym daily graafom tak ten spodny graf je z barchart.com. ale vacsinou pouzivam 1440 tf to mi bohate staci.

Odesláno

zdravim, ano vcera to bolo zaujimave ja som cakal stale ze pride climax a moznost reakcie. nakoniec nastala konecne koncom dna na eure ten kto to sledoval takties dufam ze to spozoroval.

13199

Odesláno

Ještě jedna otázka mi vrtá hlavou. Například primárně obchodujete 15min./10min. TF, ale trh roste bez korekcí nebo padá bez korekcí a na tomto vyšším TF nemáte příležitost ke vstupu. Přepínáte na nižší TF, třeba 5min./3min., kde hledáte místo pro vstup?

A nebo druhá situace - dostanete na "hlavním" vyšším TF signál ke vstupu, ale kvůli MM ho nemůžete vzít. Necháte to plavat nebo zase přepínáte na nižší TF pro potvrzení signálu a snížení risku?

Roman

• Vytvořit...