Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ano, také jsem zjistil, že to takto funguje. Bohužel člověk má dojem, že když vysadí a dá si pauzu, tak je to úprk od nedořešeného problému. Tímto jsem trpěl poměrně dost. Tlačil jsem na pilu jak se dalo, ale k ničemu to nepomohlo. Tradingu se již nějaký čas nevěnuji, věnuji se internetovým projektům a i zde se tento problém objevuje. Opravdu když člověk neví kudy kam, je lepší vysadit, a celá problematika či nějaký svízel, který je na cestě se sice nevyřeší ale cesta k překonání tohoto problému se vystříbří a co je nejdůležitější objeví se cesty jak se posunout vpřed. Proto už ze zásady o víkendu vypínám mozek od všech pracovních problémů, v kapse mám malý blok a když jsem o víkendu např. někde v přírodě a sám od sebe přijde nějaký nápad jak mou dosavadní pracovní činnosti vylepšit, např. něco nového co by zákazníci ocenili, tak si to zapíši, v pondělí vždy usedám k PC a zapsané věci se snažím aplikovat. Pauza je tedy skvělým prostředkem jak si vyčistit mysl a předchozí problémy, které se jevily jako neřešitelné, se stanou snazšími. Odpočinek tedy již delší dobu neberu jako lelkování nebo zahálení, nýbrž jako součást procesu ke zlepšení.

• Vytvořit...