Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Challenger - a k čemu se máme vyjadřovat? Já myslím, že je vše úplně jasné, ne?
Každý broker si mění podmínky podle svých nějakých vnitřních potřeb - jen ta podmínka 25 000 pro intradenní obchodování akcií platí všude (vychází ze zákonů USA).
Prvotní vklad si může každý broker nastavit podle svého. Pokud je 10K moc, tak je tu přece milion dalších brokerů.
V této oblasti nevidím vůbec žádný problém. IB už má asi klientů moc, tak se začíná zbavovat těch nejméně bonitních - tak to vidím já.
Petr

• Odpovědí 91
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To je opravdu špatná zpráva, nejdřív bylo nutné převést 2000$ pak 5000$, které již mám skoro našetřené a teď to zvednou na 10000$? Asi i dokážu pochopit jejich důvody, i 5K mi připadalo na solidní obchodování docela málo, ale i tak je to, alespoň pro mě, krutá informace.

Odesláno

Ještě se chci zeptat, ve wiki je napsáno, že asistence s otevíráním účtu u IB byla zrušena, tzn. i další výhody jako ebook či videa už asi tedy také neboudou k dispozici? Prostě a jednoduše podpora ze strany vašeho serveru k otevírání účtu u IB a případné výhody pro vás (při registraci se zadávalo nějaké vaše číslo) a pro nás skončili a nyní je de fakto na našem zvážení u koho si fundujeme účet.? :S

Odesláno

nic nemusis prehodnotit, tohle neni konec sveta. proste pujdes k jinemu brokerovi. jsou jich stovky, IB neni zadny spasitel. jeho konkurencni vyhoda je v tom, ze pres nej jdou opce, futures, stock a fx. takze proste budes u jineho brokera

Odesláno

Chcel by som sa opytat, myslite si ze by bolo mozne otvorit si ucet u IB s depozitom 10k, zacat obchodovat a v pripade ze by ma donutila situacia poslat si behom par tyzdnov naspat 5k???
dakujem za odpoved

Odesláno

10k je nutnych jen pro otevreni uctu, pak si muzete cast penez poslat zpet, akorat vas to bude stat penize za dalsi mezinarodni prevod. Pro otevreni pozice je potreba mit na uctu majetek aspon 2k, takze s 5k to bude bez problemu.

Odesláno

Lidi neblaznete, IB prece neni jediny broker. Staci opravdu pouzit google nebo projit si vlakna, kde byla rec o brokerech a urcite najdete jine, kteri maji nizsi pozadavky na otevreni uctu, nizsi margin na e-mini a komise minimalne stejne.

• Vytvořit...