Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

euro se nam blizi k pekne S/R hranici 1.20, ktera je ze zacatku roku 2004 a pokud tuhle hranici prorazi, muzeme cekat jest dalsi pokles. vzhledem k tomu, ze je ale euro dost vyprodane, tak se nam to samozrejme muze odrazit zpatky na sever.

Odesláno

Ahoj. Pro vstup a výstup do pozice se mi zatím nejvíc osvědčila kombinace CCi+RSI+%R a ještě candle(jap. svíčky) jako kombinace starších a nových věcí. Long pozici bych opustil 9.6. během dne, když už by jasné, kam se to jde opravdu nezadržitelně na jih.

31

Odesláno

vcera se jakoby pokles zastavil, uvidime co dnes (15.6.) mohla by byt korekce na sever - uvidime,
kava mi prijde jako celkem neklidný trh, na obchodování bude asi potreba vetsi ucet.

Odesláno

Trošku jsem to zaspal, ale věřím, že to bude ještě chvilku pokračovat. Používám MA 5,20,60 a PSAR a všechno mi ukazuje, že to vydrží ještě pár dní - odhad začátečníka.
Gabs

Odesláno

Pozdravujem všetkých,

rád by som poznal Váš názor na SM-N05 streda a vcera boli dva takmer identické pohyby. myslite si ze trh vytvoril R. Nieco podobne je vytvorene aj v 6 mesiac v 2004. Taktika môjho obchodu je nasledovná: predat pod najnizsim low tychto dvoch dni. nakupit okolo ceny 208 USD. odradzaju ma dva fakty privysoko umiestneny S/L az za predpokladanov R cim je vysoký aj risk a dnesný den - piatok.

Dakujem za Vaše názory

• Vytvořit...