Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hmmm, tak to som zvedavy ako bude fungovat. Cca. 1,5 roka na NT backtestujem a papertradujem. Od vcera mam live licenciu. Uvidime ako bude fungovat realne. Je velky rozdiel medzi realnym obchodovanim a demom, co sa tyka narokov na vykon? Lebo zatial mi ani 1x nezamrzol a to obchodujem hned po zapnuti PC a bezi mi v pozadi este antivirovy test zakazdym. PC mam dost stary - P4 2,8GHz, 2GB RAM.

Odesláno

Ne, rozdíl v tom není, jen může déle trvat exekuce příkazu, pokud jedeš za market. Vždyť jediný rozdíl je ten, že při live se ty příkazy posílají na burzu, zatímco u paper se nic neposílá a jen se simuluje zpoždění.

Odesláno

No to mi je jasne, len som nepochopil tie potreby optimalizacie procesov v PC, lebo ako som pisal mam relativne dost stary PC a bezi mi to uplne v pohode. Zrejme pomaha ta RAMka lebo ked pozeram v procesoch tak CPU to nezerie skoro vobec ale RAMky si cucne dost.

Odesláno

Ano, RAMka je výhoda. Pokud je to starší ne moc rychlá mašina a zapne se Market Replay a ukladání tickových dat, tak je to taky znát. Obecně to s výkonem se spotřebou prostředků u NT horší, ale má zase mnohé výhody, takže nad tímhle přivřu oko ...

• 2 týdny později...
  • 1 year later...
Odesláno

V tomto čase sa rozhodujem o kupe noveho Pc. Nie som v Pc problematike moc zbehly a chcel by som si dať poradit ake parametre by mal mať ak chcem do buducna použivať Nj7 na live

• Vytvořit...