Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

P.i.e.t.r.o._l.,

od verze 3.0.3.8 je provedena úprava, aby se toto nestalo :-(

možná by mohlo pomoci najít příčinu, kdyby jste mi poslal na email soubor JATester.TradeBook.config. Je v adresáři aplikace (.../JATester/J.A.tester 3.0./JATester.TradeBook.config).

Aleš

• Odpovědí 39
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

• 3 months later...
Odesláno

Ahoj ,

Dnes jsem zjistil že Aleš plánuje představení programu v Praze a Liberci pokud tedy uvažujete o pořízení J.A testeru tak jako já , tak se určitě podívejte do fora na jejich stránky a předběžně se registrujte ( nezávazně) tak aby bylo možné určit optimální datum představení .Já myslím že je to ideální šance jak se s programem seznámit blíže a případně si doplnit chybějící informace .

Renda
:)

• 1 month later...
Odesláno

Pokud někdo potřebuje měnit formát datových souborů (market data), měnit časové pásmo, rozdělit soubor na více souborů, v novém update programu (3.0.3.30) bylo uvolněno omezení funkce DataTransfer pomocí které lze manipulovat se soubory.

Rekapitulace podporovaných formátů:

zdrojový soubor:
SierraChart - mnd, scid
Metatrader4 - hst
NinjaTrader - tick.txt, OHLC.txt
J.A.tester - jatmd (tick, timeframe)
libovolná textová data - txt (nutno definovat vlastní šablonu)

cílový soubor:
SierraChart - mnd, scid
Metatrader4 - hst
NinjaTrader - tick.txt, OHLC.txt
J.A.tester - jatmd (tick, timeframe)

P.S: datové formáty mohou být dále přidávány

Aleš

• 2 months later...
Odesláno

Ahoj, jsem zacinajici trader a docela me zaujal J.A.tester. Zajimalo by me, jestli nekdo tento soft pouziva, a jak je spokojen, protoze diskuze i prispevky jsou pres rok neaktualni.
Muzete prosim doporucit pripadne jiny software pro backtesting? Pouzivam excel, ale verim, ze se touto cestou da prace zefektivnit.

Odesláno

Joeef,

určitě lze program používat i na W7 32 i 64bit.

Bývá problém s UAC - řízení uživatelských účtů. To je třeba vypnout, protože programu nesmyslně blokuje přístup k jeho souborům ve složce kam tyto soubory patří (Data Aplikací).

Aleš

Odesláno

Alec Napsal:
-------------------------------------------------------
> Joeef,
>
> určitě lze program používat i na W7 32 i 64bit.
>
> Bývá problém s UAC - řízení uživatelských účtů. To
> je třeba vypnout, protože programu nesmyslně
> blokuje přístup k jeho souborům ve složce kam tyto
> soubory patří (Data Aplikací).
>
> Aleš

Ďakujem za odpoveď. Bol by som veľmi nerád, keby bol môj príspevok chápaný ako pochybovanie či program funguje na W7. Funguje, sám ho na Windows 7 používam. Dokonca som zatiaľ nemal ani problém s UAC.
Len som bol zvedavý či je tu niekto ďalší, kto to má na W7, pre prípadnú výmenu skúseností.

J.

• 9 months later...
Odesláno

Zdravím všechny,
nějakou dobu používám tento program a i když počáteční seznámení nebylo úplně snadné (díky autorovi za nadstandartní podporu a ochotu), musím říct, že je to opravdu perfektní nástroj pro analýzu OS. Např funkce autotest mi ušetřila spoustu času při testování robustnosti OS a hledání "optimálních" nastavení pro řízení risku (SL-BE,atd...).
Mohu jenom doporučit.

CCorso

• 4 týdny později...
Odesláno

Tatanka1:
Já používám J.A. tester cca 2 týdny a jsem spokojen, doporučuju. Stáhni si demo a uvidíš. Pro mě to bylo na první pohled složitý, ale nakonec musím říct, že je to jednoduchý, přehledný a hlavně, ušetří to hodně času, během chvilky máš informace, který potřebuješ. Nově jdou k obchodům přidávat screeny atd.

• Vytvořit...