Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

EUREX - Euro trhy FESX, FDAX

Doporučené příspěvky

Ahoj Rombic, z 240 min grafu vypýva že najdôležitejšou hranicou pre short je 121.31 co je vlastne CC v CG kde hornu liniu tvorí 121.41 , takže ja by som sa zo shortom až tak velmi neponáhlal , ale je to len môj názor a môžem sa mýliť takže ti neporadím ako sa máš zachovať. Ber to len ako indíciu. Gladiator028

10006

Sdílet pomocí služby

Ahoj kolegové, :)

pokouším se o PA. Je to sice TF, ale princip je všude stejný.
Nikdy jsem v NT nemaloval a ještě nevím jak tam doplnit text.

Prosím vás o opravu či názory.

Vidě jsem v tom trojúhelník a po proražení short a pak malý cenový kanál před 16:00 hod. Po 16:00 (horší zprávu ohledně zaměstnanosti a atd.) propad do dalšího cenového kanálu............................

Předem díky................ :)

Jirka

Sdílet pomocí služby

Ahoj Jirko, tu máš screen s TF-kom, ináč je to náročnejší trh ako FGBL , vela možných zádrhelov. Vyberaj si len klučove a na tých buduj strategie . Bez urážky, ten tvoj graf vyzerá ako sušiak na prádlo.... :) Odstran si z neho horizontálne linie , lebo ked tam pridávaš dalše linie tak je to na zblbnutie.Pri kreslení použivaj symbol Line, pre klučove môžeš použiť aj Ray. Text vložíš tak , že klikneš na Text a potom myškou do grafu kam ho chceš umiestnit, otvori sa ti okno a do neho možeš písat čo chceš , menit velkost a farbu písma atď.Potom klikneš OK a text bude tam, potom ho môžeš tahaním myškou premiestnovať podla potreby. Gladiator028

10018

Sdílet pomocí služby

Ahoj Peter,

jo jo, no vypadá to jako sušák na prádlo................ to je pravda, asi jsem zblblej z toho pomáhání s věšením prádla......... :) :) :) Jsem vlastně teď muž v domáctnosti.

Teď vážně........... díky za tip, s tím TF máš to pravdu, je trošku komplikovanější než FGBL. Ten text už jsem díky vaší pomoci "rozchodil".

Díky Peter, ted si skočím na cíčko a pak budu čárat do FGBL.

Přeji ti hezký večer a díky moc! :)

Jirka

Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...