Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

EUREX - Euro trhy FESX, FDAX

Doporučené příspěvky

Gladiator028,

už dlhšie sledujem Tvoje príspevky..musim povedať,že PA ma inšpirovalo prave na zaklade Tvojich analyz..vďaka za ne.
Dufam a verim, že ťa nič neodradi a raz za čas napomožeš a i nadalej budeš napomáhat nám neskúsenejším...
Čo sa týka DAXu gratulujem vysššia meta..počul som,že nemálo ludi si na nom vylamalo zubky..ale ty máš 2 navrh:
1.PA je využitelné všade a vyzera, že ty ho skvele ovládaš..proste máš to už nakukané..:)
2.dlho si obchodoval FESX čo je takmer verna kopia len v inych hodnotách..:)
Takže držím Ti palce..taktiež by som chcel isť v Tvojich šlapajách:)

Chcel by som sa ťa spýtať:
-s akym SL a PT si obchodoval na FESX?
-v akej mene máš učet?
-ako dlho si full trader?

Ešte raz vďaka moc za Tvoje príspevky...moc mi dali..ak sa mi podari,tento rok by som chcel začat real..no uvidim,ako budem učenlivý:)

Nech sa darí...

Sdílet pomocí služby

no jen opet upozorneni. na dax je potreba mit opravdu vetsi ucet kvuli risku. a nema moc cenu obchodovat to jen s jednim kontraktem. vzdy je lepsi 2 a vice. do te doby staci v pohode fesx. a opet pripomenu zcela evidentni vec. zkuste nekdy zakomponovat signaly z US trhu. vede to k celkem slusnym vysledkum na nemeckych trzich. a dax umi byt vyzivny nekdy. uz to ale neni, co to byvalo pred 2-3 lety.

Sdílet pomocí služby

Ahojte, včera som nemal čas na obchody , ale dnes sa im pozriem na zuby ...pacient menom FDAX... ;) Prikladám screeny s rannou diagnozou od ktorej sa budu vyvýjat moje dalšie rozhodnutia. Ahoj Luo, zdravím ťa všetky odpovede na Tvoje otázky nájdeš v tomto vlákne , niekolko strán dozadu som umiestnil aj moju "story". Nieže by sa mi nechcelo odpovedať na Tvoje otázky , ale chcem Ťa prinútiť trocha pracovať .... :) možno pri tom nájdeš dalšie zaujímavé informácie... (tu) "Život sestává z mnoha malých mincí, a kdo je umí sbírat, má bohatství." Gladiator028

9802

9803

9804

Sdílet pomocí služby

Ahoj všichni. Aby bylo o čem diskutovat přikládám dnešní paper obchod na FDAXu. Tento styl vychází od Gordona - je to kombinace PA ( odraz Hammer patternů od EMY ) a filtr pomocí FINWIN. Mám připravený OP na TF -ko . Protože FDAX je v mém zorném poli tak si to během dopoledne "zkouším i na něm. Vstup je se třemi kontrakty a jsou tam různé posuny dle backtestu...

9805

9806

Sdílet pomocí služby

Gladiator:
bereš ten silný ST 5063 i když cena byla v premarketu proobchodovaná až na 5068,5 ?
já jsem to tím nočním proražením jako ST nebral a vzal jsem signál do longu těsně pod touto ST a vyšel mi pěkný zisk

nevstupoval jsem hned na hammeru jako Rombic ale o candel později až byl dokreslený signál finwinu, neboť se mi zdálo, že i když hlavní směr trhu podle vyššího TF stále ukazuje na sever, tak před tím měl našlápnuto hodně na jih a vten moment jsem si nebyl 100% jistý že ten hammer netvoří pouze korekci, jak se dokreslil signál tak jsem už neváhal.
ihned po hammeru vstupuji jen na tutovém trendu a odrazu od EMA34.

Sdílet pomocí služby

to Libri :
To je docela dilema - hammer se většinou vykreslí dřív než pattern finwinu. Když čekám na dokreslení finwinu - tak se častěji stane že nedojdu ani na první BE. Taky jsem se očekával, že na silné S/R (5063) se trh zarazí. Proto jsem dal druhý PT pod tuto úroveň a třetí kontrakt jsem nestihl dát těsně nad tuto úroveň. Tam se to vykreslilo hrozně rychle - Nakonec z toho bylo u třetího kontraktu BE+12.

Sdílet pomocí služby

Rombic:
to máš samozřejmě pravdu. málokdy se finwin signál dokreslí po první reverzní candel. Já jsem se mockrát spálil na zbrklém vstupu ihned po hammeru. Zatím mi (kromě v předchozím příspěvku popsaného) vychází líp počkat na potvrzení signálu. Jdu si často pro menší profity, docela často končím na BE neboť posuvám dost agresivně, ale zatím mi to jde psychicky k duhu. čekám až budu mít větší vzorek obchodů a pak to chci znovu projet a optimalizovat. Jelikož jedu na RB8 tak jsem měl o 100EUR horší vstup než ty a výstup jsem si dal pod high premarketu na 5067.

Sdílet pomocí služby

To Gladiator:

Jak jsi to prorazeni nakonec, zobchodoval?

Cekal jsem na FESXu na velmi podobnou situaci a to prorazeni 2516 s potencial k 2534, coz se nakonec stalo, ale takovym nemasnym neslanym zpusobem, ze jsem do toho nelezl. Je to ted o hodne jine a nevim moc ceho se chytit. Ono se to prorazi ale nic se nedeje a nakonec se to nejak doskrabe vyse, ale zadne momentum jako drive. Kdyz se prorazil takovy logicky bod tak to byl cvrkot 3-4 carky na danou stranu a ne jako ted 1 nahoru 3 dolu, 2 nahoru to je hodne lotorie. Co ty na to, vidim to nejak divne?

Diky za komentar.
R.

Sdílet pomocí služby

Ahoj Lapaz
Také sem čekal na proražení 2516 a vstoupil jsem do longu za 2517. Bohužel první proražení bylo falešné a trh mi vymetl SL, ale duhé proražení už bylo ok, ale to sem zase já nebyl u PC :). Jinak mám stejný problém jako ty, grafy sou kostrbaté, velmi špatně se mi obchoduje a když už mám vstup ok, tak to většinou v těchto dnech končí na BE+1 tick a pořádného PT se mi nedaří dosahnout.

Sdílet pomocí služby

Ahojte, prikladám screny zo včerajška a dneška, prišiel som včera neskoršie a už sa mi nechcelo pracovať a dnes som si prispal... :) Libri: ST 5063 je klučový level a od neho sa trh odráža takže nevstupujem do pozície automaticky po jeho prerazení, ale čakám na vývoj situácie , 5068,5 bola prvá usečka a bral som to ako Hig po ktoreho prekonaní vstupujem do pozície samozrejme záleží ako k tomu dôjde, potom tam bolo ešte vyššie Hig v rastovej usečke ktorá sama o sebe predznamenáva budúci vývoj trhu...čiže Long. Včera to prebehlo ukažkovo nakolko k prerazeniu došlo s triangli a ešte to bolo podporené ST urovnou v triangli. Výstup bol stanovený na pevnom PT 5100.0 (hoci trh vyšiel vyššie) stale uberám nejaký ten tick pred ST lebo nie vždy sa ho presne dotkne. Aj dalej boli pekne obchody , ale už som nič neriešil , lebo profit 750 Eur na kontrakt je to čo mi postačuje a ked som bol z počiatku pažravý tak sa mi to vždy vypomstilo... ;) Dnes to zatial vyzerá na další rast , ale až po prekonaní 5100.0 no uvidíme. Gladiator028

9821

9822

9823

Sdílet pomocí služby

Zdravim ta Gladiator,

vidim ze zatva zacala aj u teba :D ...keby si chcel vypomoc, blizky sused ma 2 kombajny, posleme hehe :o)

Na FESX je to teraz (aspon podla mojho pohladu) o nicom, zial padol som strasne dole s uctom, tak nemam na margin na FDAX,.....vies, musel som zaplatit skolne ....

Ale som rad, ze tebe sa dari!

Vratil som sa ku kniham,...a sam som prekvapeny, ako napriklad Rossa citam uz asi 5. krat a stale tam objavujem nove suvislosti.......takze si v tychto dnoch tuningujem schopnosti...

Nech sa ti dari nadalej ! Good luck !!! ;) (tu)

Sdílet pomocí služby

Mě by zase zajímalo, žes Gladiatore čekal se stop příkazem až nad 5100. Protože po proražení toho trojúhelníku bylo k této ST ještě asi 26 ticků, což je dost místa na posun na BE a odměna by v tomto případě byla ještě sladší.
Jinak si myslím, že ten první pokus nahoru, o kterém se zmińuje Lapaz prostě nemohl protnout tvoji čekačku nad 5100, pokud tam byla. Anebo jsi jako starý lišák čekal falešný pokus :)

Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...