Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte,
tak sme dohodnutí, značím si to do diára. Za dva roky si na jachte skočíme na golf :), Opius "šoféruje", ja berem navigačný a Gladiator bude cestou čítať z príručky o golfe........nech nie sme na greene ako burani :)

Odesláno

Ahojte chalani, tak na tú brožúru som už zarobil :). Prikladám screen z dnešného FESX na ktorom je porovnanie môjho systému a systému "Gladiator cross" :). Na oboch je vstup navlas rovnaký. Inak je tu pekne vidieť, čo som mal na mysly, keď som hovoril o tom, že si večer môžem niekedy i vyšívať. Hold ráno je ráno a to mi ešte PT 100 ušiel o jeden tik a uzavieral som až tik nad druhou reverznou, čiže +50.

9452

Odesláno

Zdravim vas tradery, Ake predpokladate pohyby na dnes? Ja osobne asi short od vyznacenej 2380,...potom pripadne po prerazeni ST este hlbsie,...alebo este moznost ( ale skor si myslim ze len maly pohyb ) do long po prerazeni trojuholnika...

9454

Odesláno

Zdar Gladiator, porovnal som tvoj screen s 15 minutovym a 60 min., ten trojuholnik co sa vyformoval podla teba pojde short alebo long? Ja som zobchodoval malinky obchodik, ..mohol som aj tak max 8 tickov ziskat, ...len ta ATM,....este to nie je dokonale, ...tak som skoncil na BE+6 tic... som zvedavy, kam to pozenie,.....Ale skor predpokladam vyraznejsi pohyb niekedy zajtra,.....Aky mas na to nazor ty ? Dik :) (tu)

9457

Odesláno

Zdravim vas tradery, dnes mam vesely den :D ...takze mi dufam bude odpustene, ked vam sem prilepim jednu sialenost......Urcite mnoho z vas uz ratalo rozne situacie, ..realne rovnako ako tie z rise fantazie,... ALE...... Dufam ze ma neukamenujete, radsej sa pousmejte a ty z vas, ktori patrite k MEGA pozitivistom, na to mozete hladiet aj ako na motivaciu,...... Oco sa jedna: Tabulka v Exceli (skratena koli screenu), je tam uvedeny fiktivny vypocet tradingu na FESX, keby niekto urobil denne 10 tickov zisku na poziciu ( priemerne), pricom kazdy tyzden by zvysil svoje denne obchody o 1 kontrakt.To znamena, prvy tyzden - kazdy den 1 kontrakt x 10 tickov zisku. Druhy tyzden - kazdy den 2 kontrakty x 10 tickov zisku, atd. ...Az po dobu 12 mesiacov. Je tam este 6. mesiac, .. ako polcesta..... S pozdravom ;) (tu)

9458

Odesláno

Ahoj Opius, odpovedam už po funuse, ale chem ti len ukazat iný pohlad na trh , lebo ten nikdy nieje čierny alebo biely. V tom velkom trojuholníku ktorý sa tvoril postupne su 2 typy trojuholnika, jeden je short a jeden long pozri si to na screene. Inač na 4 hod grafe som naznačil 2 možnosti odrazu do Longu a level pre short takže odpoved bola už tam . Vo všeobecnosti platí, že ak sa cena tlačí výrazne pod jednu stranu linky tak tam dôjde k jej prerazeniu na tvojom screne je vidieť pohyb pod horným ramenom trojuholníka...alebo hornou hranicou kanálu. Ináč tie tvoje výpočty sú fakt optimistické a potešia každého tradera.... :) (tu) Gladiator028

9459

Odesláno

Nazdar Opius

Chcel by som Ti napisat svoj nazor, ak Ti to nebude prekazat, na otazku ktoru si polozil Gladiatorovi "........ten trojuholnik co sa vyformoval podla teba pojde short alebo long? "

O 14,30 hod a 16 hod boli vyhlasovane dolezite udaje z USA ktore vysli pozitivne a aj to podla mna rozhodlo o prerazeni tohto trojuholnika na long. / Pokračujúce žiadosti o podporu , Prieskum philadelphského FEDu /

Nazdar Mandra

Mozno keby si sledoval aj tieto udaje , rozhodnutie vstupit na long by bolo rychlejsie .

Odesláno

Ahoj Madra,

tvoj vstup je v pohode a nieje sa kde plašiť. Žiadne správy nezaručuju nekonečný rast ani jeho silu. Väčšina traderov je zameraná na technicku analízu a fundamenty len beru na vedomie. Rast sa kludne mohol zastaviť v ST na dvojitom vrchole, skrátka mohla to byť prvá a posledná úsečka. Nastupovať do trhu po vyhlásení správ je už samo o sebe riskantné a ja sa mu snažím vyhýbať pokial k tomu nemám vážny dôvod. Ak vstupovať z riskom tak s minimálnym a to dať čakačku hneď nad Hig/Low poslednej usečky pred vyhlásením správ a SL dať len 30 Eur , pokial je rast silný tak ta hned posunie na BE prípadne až na PT a ak sa to zvráti tak strata je minimálna. Samozrejme nedá sa to robiť doslova naslepo buď alebo to by si rýchlo skončil. Treba odsledovať formáciu ktorá predpovedá možný budúci pohyb a nastupit tesne na hranici ako som popísal vyššie. V správach väčšinou nastupuju skalperi takže podla toho sa treba aj zachovať.

Gladiator 028

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...