Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

EUREX - Euro trhy FESX, FDAX

Doporučené příspěvky

Zdravim vas tradery,

rannu akciu som nechytil (taaak dobreee sa spaloooo :o) tak som nastupil po obede. V podstate sme vsetci, ktori sem prihodili screen doobeda - o poobednajsom vyvine - dobre zaznacili suportne urovne. J asom si dal pod nu cakacku a nechal tak,...teraz som sa po 2 hodinach vratil a pekne sa to zobchodovalo :)
Jediny problem mi robi nastavenie ATM,...to si robi ako chce....musim to doladit.....

Dufam ze aj vam sa podarilo !

:) (tu)

Sdílet pomocí služby

Zdravim pani tradery.....

ten prvy obchod prosim ani nepozerajte,....to som doslovne blbol ja aj moj ATM....prave ho doladujem......takze to je nic. Ten druhy je OK, ...ale myslim si ze ten ste rovnako (alebo este lepsie) zvladli :o)

Zdar a vela stastia! :) (tu)

" Veci sa maju robit maximalne zjednodusene! ..Ale nie viac ako je nutne." A. Einstein.

Sdílet pomocí služby

Mandra,

linia 2440 je určitým levelom pre možný odraz do longu, to že tam mám zelenú šipku neznamená okamžitý vstup do longu. Znamená to že pokial prerazí túto hranicu a urobí korekciu ...teda aspoň 5 usečiek a začne sa vracať späť tak vtedy je potvrdený Long , nakolko ho trh uznal lebo sa vracia späť . To znamená, že má na svojej strane záujemcov o nákup v tejto cene. Nikdy sa netreba plašiť za obchodmi, deň je dlhý a príležitosť príde s "krikom" budíček ....do práce.
Biela trend linka ktorá tam je naznačená je hornou častou kanála v ktorm sa hýbe cena.
;)

Gladiator028

Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...