Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

EUREX - Euro trhy FESX, FDAX

Doporučené příspěvky

To Gladiátor Dík za vyšetrenie:-) Prikladám ešte niečo z dnešného dňa. Aj keď v live to tak jednoduché určite nebude. Všetkým prajem slnečný víkend a nabranie pozítivnej energie do ďalšieho týždna v ringu :-) "Ľudskej mysli, rovnako ako úrodnej pôde, je jedno čo do nej zasejete. Vráti Vám to, čo do nej dáte. Ste produktom svojich myšlienok, preto dávajte veľký pozor na čo myslíte. " -- Earl Nightingale

9380

Sdílet pomocí služby

Jako první indikátor na FESX používám jednoduchý breakout systém prolomení 20 nebo 80% hranice nejnizších resp nejvyšších cen za posledních 7 obchodních dní. S ohledem na toto pravidlo budu nakupovat pokud se cena vrátí na 2477. Pokud se vrátí tak věřím k vyrovnání dnešní otevírací ceny.

Pokud se na tuto cenu nedostane tak budu čekat na nové sedmidenní low.

Sdílet pomocí služby

Ahojte, trh na 4 hod grafe sa pohybuje CG do strany, teda nie je rozhodnutý . Klučovým levelom pre šort je cena 2451 , druhým levelom pre odraz ceny je 2496 čo je CC a zároven na 15 m in grafe tvorí hornú časť kanála , zatial to vyzerá z pohladu MP na ukončovanie krátkych pozícii -výber ziskov a dalšie pokračovanie do shortu , teda ide o chvíĺkový rast a do Longu by som nešiel skôr ako trh prekročí úroveň 2481 čo je zároven ST hranicou pred pokračovaním prípadneho rastu .Správy môžu zamiešať karty , ale to je jasné každému, teda zatial sačí len vyčkávať. Gladiator028

9407

9408

9409

Sdílet pomocí služby

To all,

prave jsem se vratil z dovolene (potreboval jsem si odfrknout od trading, nebo jsem v tom mel uz gulas) a koukam, ze mezitim vsichni prchaji z FESEXU jinam, ale nechapu proc, ono to vypada na okurkovou sezonu na vsech indexech, takze mi to pripada jako presun z deste pod okap, nebo se pletu?
Nerad bych byl ten posledni co zhasne :-)

R.

Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...