Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

No u mne to nakonec skončilo na 10 obchodech. Nebýt špatného trade managementu posledního obchodu, mohlo to dokonce skončit +200€, ale nějak jsem tam ustřelil s posunutím SL a vystoupil tak v rozporu s plánem už v půlce pohybu ... takže namísto 41 ticků jsem jich uhrál jen 24. Teprve pak jsem se na to vykašlal. SL podle OP není důvod nechat pro ten den obchodování, ale porušování OP nebo TM už ano.
Nicméně dneska se DAX choval dost nelikvidně, spread byl chvílema v hlavních obchodních hodinách i 2 body (tedy 4 ticky!!) a slip jsem měl dneska také velmi častý ... na těch 10 obchodech jsem nasbíral celkem 11 ticků skluzu, takže jen exekuce bez skluzů by pro mne dneska znamenaly ziskový den místo ztrátového, a to dokonce zisk 90€.

Odesláno

radusor: jedu DT/DB do trendu i proti němu a EK. Pokukuju i po specifické variantě 2bR, které jsem dneska už podlehl a poté, co 2x udělal tenhle pattern pěkný profit, jsem do něj napotřetí vlezl také. Zrovna to byl ten případ, kdy to nevyšlo ... to bylo to první dnešní porušení OP, které jsem si ještě odpustil ... RR moc nejedu, protože je obchodovat neumím.
Konkrétně dnes to bylo 7x DT/B, 2x EK a ten pitomej neplánovej 2bR.

Odesláno

To Gladiator028 :
svatá pravda :-D len čítať... akorát je to jiný příběh než ten, který bych chtěl číst :-D Ted vážně : ono u mě jde asi o to v takovýchto dnech prodělat co nejmíň...

Odesláno

Ahoj Lucinek,

pokial sa ti chce hod sem screen s FDAX-om s vyznačenými vstupmi, FDAX ide ako dvojča FESX a zaujimalo by ma kde si vstupoval , lebo ja by som dnes obchod nebral ani keby mi zaplatili... :)

Pre zaujimavost napíš s akým SL obchoduješ , ktorý je životaschopný aký sleep je obvyklý a cez koho ideš . Zaujima ma to, lebo od septembra to chcem spustit aj na tomto trhu.

Gladiator028

Odesláno

už jste se někdy zajímali jak je mžný, že trhy tak neskutečně přesně korelujou ? přeci nemůže být na každém trhu stený počet Frantů ani Tondů ani Jardů ani Gladiátorů ani radůsorů, kteří se budou rozhodovat ve stejný okamžik naprosto stejně, aby trhy tak korelovaly.... ale podle té korelace těch trhů to tak vypadá :S

Odesláno

Zdravim vas tradery ! :)

Ako (s radostou) vidim, toto vlakno rastie od mojej poslednej navstevy rychlejsie ako GOOGLE ;) (tu)

Nemozem odolat nutkaniu vyslovit uznanie a chvalospev (...v niekde v metafyzickom pozadi doprevadzane spevom 1447 clenneho anjelskeho zboru...) za NEsebecky, profesionalny a kamaratsky pristup k nam ostatnym - zakladatelovi tohoto vlakna !

PS: kedze viem o tvojom vztahu k duchovnym veciam,..... pravidelne ti pri meditacii posielam karmu uspechu a stastia,...dufam ze si ich dostal :) ..... az na dnesok,...kedze som seknuty v krizoch, neviem spravit lotosovy sed...

Vela stastia kazdemu !!! :) (tu)

Odesláno

Ahoj Opius,

Žiješ !!! to je dobrá správa ....no vyzeralo to už všeliako ked si sa dlho neozval... :)
Dakujem za posielanie pozitívnej energie , určite dorazila... :) Kde si sa flákal ? Bol si na stáži v USA na Wall street a traz nás všetkých dorazíš ? Pochváľ sa ako pokračuješ a tak...

Každý je strojcom svojho šťastia.

Gladiator028

Odesláno

Graf RB8 - svíčka je 8 ticků, tj. 4 celé body = 100 €.
SL plácnu nad nebo pod vstupní svíci, takže obvykle 10 tick = 125 €.
Pracuji s TSL, posunuji okamžitě po vstupu do obchodu tick nad/pod svíci správné barvy, takže často se mi zadaří na blbém vstupu posunout třeba alespoň na BE-2 nebo tak něco a nelezu ven s plným SL, protože často kromě vstupní udělá ještě alespoň jednu svíci ve směru. Pochopitelně někdy jsem vyhozen už na menší korekci, ale někdy to udělá pohyb velmi výrazný i při tomto způsobu posunu ...
A proč DAX? Protože mi na něj bohatě stačí hodina dopoledne od 9:00 do 10:00 - víc času teď nemám. Navíc nabízí při akceptovatelném riziku velmi slušné výnosy. A je dostatečně dynamický. Zkoušel jsem i FESX, ale usínal jsem u toho ... mám rád trhy, které se hýbou. Tohle v současnosti z emini splňuje FDAX a TF. To druhé je až večer, kdy na to už nemám ani čas, ani chuť. Navíc se mi dřív ten Russel líbil víc než teď ... na FDAX si vstupů podle OP najdu každý den za tu hodinku 2 - 5 (někdy i více) a bohatě to stačí.

Odesláno

Upřímně řečeno - nevím. Řekl bych, že nic moc. Mě se na DAXu líbí, že dává slušné profity i na jeden kontrakt. Nikdy jsem nejel live DAX s více než 2 kontrakty a to bylo vloni, letos se držím zatím jednoho. Až lépe odladím nastavení z MAE/MFE analýzy, chci přihodit druhý kontrakt na pevný PT, ale zatím ne. I když možná nakonec zůstanu u toho AIAO, nějak si na to zvykám. A ten první pak víc utahovat, druhý nechat volnější ... časem pak na třetiny, kde třetí bude vyloženě volně pod swingy ...

Odesláno

to Lucínek:

chci se jen zeptat na tvůj druhý obchod, jak tě to vyhodilo na SL -6tick, byl to stejný hammer ve směru předchozího obchodu, takřka totožný EK S. už podruhé nenaskakuješ?

Odesláno

Ahojte, takže trh zatvoril nižšie ako som predpokladal a vôbec jeho aktivita pred záverečnou ma prekvapila, neviem čo držalo obchodníkov tak dlho v akcii. Ráno sa uvidí či sa vráti do kanála , nakolko je na hranici shortu a je to teraz 50/50. Všimnite si podobnost formácii oproti minulosti. Gladiator028

9145

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...