Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

EUREX - Euro trhy FESX, FDAX

Doporučené příspěvky

Ahoj Affinity,

takže poslený krát, lebo fakt niekto zapochybuje o našom duševnom zdraví a zároveň je to off..

Písaci stôl-pracovná plocha

Tri zásuvky sú zostupne radené po sebou- vznikli tri dvojité dná, presnejšie 2 napodobeniny , ale tretie už bolo to pravé, to boli tie dve jablká.

Žirafu si úhádol, trh začal prudko rásť z dvojitého dna bez jedinej korekcie a bez jedinej reverz.úsečky

Lano- suportná línia ktorá bola naznačenálinkou , úsečky nou preleteli.

Takže stačilo a zajtra ideme na to pozemsky-vedecky...
;)

Gladiator028

Sdílet pomocí služby

Ahojte, FESX si asi zobral dovolenku ....minimálne traderi, volume je velmi nízke a ťahá to do strany a hore . Počkám na jasnejší pohyb do 10:00 a pokial ma trh nepresvedčí o jasnom úmysle tak môj úmysel je jasný...pivo a slnko ;) Dlho sa už hýbe do strany preto prípadne prerazenie bude silné , ale osobne si nemyslím, že k nemu dôjde dnes. Pokial sa mýlim tak to pivo bude trocha predražené , ale čo už ....aj zajtra bude slnko a.... pivo :) Gladiator028

9125

Sdílet pomocí služby

Ahojte, screen FESX podla mojích predpokladov , uvidíme okolo 10-tej ked to bude rozbehnuté či je to správne uvažovanie, ale zatial tomu všetko nasvedčuje. Tvorí sa býči trojuholník a trh včera výrazne vytvoril nové hihg na základe správ, dnes otvoril na úrovni skutočnej hodnoty zo včera a tak sa dá predpokladat, že nálada na trhu sa nezmenila a rast bude pokračovať. Gladiator028

9132

Sdílet pomocí služby

Zase ja, klesajuce volume indikuje možné prerazenie , hoci to neznie logicky....." Parketáci" vidia ubudajuci počet obchodov a tým pádom postupné odchádzanie obchodníkov na kávu... ;) preto potrebuju ich pritiahnuť späť umiestnením nejakého nákupneho /predajneho príkazu do najbližšieho logického bodu ktorý by pritiahol pozornosť obchodníkov a spustil nákupy/predaje. Kedže sme v býčom triangli tak pôjde skôr o umiestnenie "volavky" hore. Pokial sa to podarí tak parketáci vysupia v logickom bode za predpokladu, že ich príkazy nevytlačí vyššie verejnosť , každopádne takéto hry sa im určite oplatia a ten kto hrá hru spolu s nimi tak aj jemu... ;) Gladiator028

9138

Sdílet pomocí služby

Já jsem ráno od 9:00 do 10:00 projel na DAXu skoro 400€, odpoledne od 15:00 jsem je zase vydělal zpět a před tím krásným 50ti bodovým shortem jsem to po chybě v trade managementu zapíchl ... takže na těch 1250€ možného zisku za 3 minuty v obchodě jsem se už jen trochu smutně koukal ... nicméně po tom příšerném dopoledni, kdy mi nevyšlo skoro nic, na co jsem sáhnul, tak jsem skončil -22,5€ netto. To ještě není tak strašný ...

Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...