Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

EUREX - Euro trhy FESX, FDAX

Doporučené příspěvky

Sydney22 Napsal:
-------------------------------------------------------
> To Atlas:
>
> Vím, autorský zákon úpí, ale jde to stáhnout v
> angličtině z rapidsharu.

zajímavá možnost je i na scribd.com , kde lze stáhnout - po registraci - knihy od výše uvedeného autora, ale i další zajímavé knihy ( třeba o svíčkových formacích )

šroubek

Sdílet pomocí služby

Zdravím kolegovia,

sledujem tu horlivu diskusiu o stahovaní kníh zadarmo, nechcem sa hrat na moralistu, ale myslím si že ak nejaký človek investuje kopu času do napísaní knihy ktorá Vám pomôže zarobit nemalé peniaze tak by mal dostat za to zaplatené ....
Otvárate účty s 5000 a viac dolármi a na knihu za 30Eur už neostalo??? Viem o týchto možnostiach ...zadarmo.... ale je to minimálne na zamyslenie. Ked chcete zarobit peniaze tak ich najprv potrebujete vydat a oni sa Vám potom vrátia späť...
Ak chcete niečo zadarmo tak to máte tu na finančníkovi s vedomím autorov-vlastníkov tohto super servera.

Good Luck

Gladiator028

Sdílet pomocí služby

Zdravím,
pokud již toto vlákno není třeba k diskuzím o obchodech tak dejte vědět a můžeme ho uzavřít. V žádném případě na tomto serveru však není místo k diskuzím o warezu.
Myslím, že se shodneme na tom, že trading je především o určité osobní vyspělosti a doufal jsem, že jedna nevyspělá poznámka o warezu zůstane bez komentářů a můžeme se dál věnovat burzám. Nicméně tradičně se z toho stává flame a diskuzím co je ještě možné kde ukrást, proto prosím STOP diskuzím na téma WAREZ.
S Tomášem nás toto absolutně nezajímá a nemáme potřebu to na našem serveru řešit.
Petr

Sdílet pomocí služby

Zdravim Gladiator028,
chcel by som ta poprosit, nemohol by si sem dat nejaky obrazok, ako by si obchodoval dnesne FESX? Trh zaujimavo trenduje, ale zaroven robi i vecsie korekcie bez congestion. Ide mi o to ako by si do takehoto trhu nastupoval. Napada ma moznost RH na vyssom TF, ale neviem ci to nie je blbost.

Sdílet pomocí služby

Ahoj Lapaz, osobne dnes neobchodujem, lebo ako uvidíš v screenoch , chýba mi graf z dôvodu časých výpadkov internetu a na šunku som si už aj tak zarobil... :) Pozri si dobre detaily obchodu, CC je nižšie ako si to zakreslil na 2 111, a nadväzuje s CC z 4.3. je to silná hranica ceny. každopádne by som počkal na prerazenie ceny cez High , ale postupné nie jednou dlhou úsečkou ! Pokial to bude jednou dlhou úsečkou , počkaj na korekciu a potom by som nastúpil. Neber to ako záväzny návod na obchod , je to len môj subjektívny názor. Good Luck Gladiator028

8500

Sdílet pomocí služby

Ahoj Lapaz, to je otázka pre Hamleta.. :) Jít či nejít ? Kadopádne by spm počkal na prerazenie vrcholu z danného CG , lebo už sa raz trh pokusil o prerazenie ale nemal dost síl a musel sa vrátit. Treba pockat na druhý pokus a ten pravdepodobne zasiahne aj čakacie príkazy nad toto osou a pohne trh vyššie. Treba si počkať na lepšiu šancu k obchodu s logickým dôvodom ako sa len domnievat a dúfat. Práve sa cena odrazila od spodneho CC a je možne zarobit niečo na šunku aj pred horným levelom po prerazeni 2103, ale to je na idndividuálnom rozhodnutí, či sa ti oplatí riskovat 70 Eur SL pre 180 Eur v prípade že trh neprerazí CC.Práve sa tvorí nové zhustenie oproti staršiemu. Good Luck Gladiator028

8503

Sdílet pomocí služby

Ahoj Gladiator,

díky za upozornění. Navštěvuji mam.econoday.com/byweek.asp?cust=mam. Občas na avizované informace čekám a jsem opatrnější, nicméně se chci zeptat na to FOMC.
Překládal jsem si to a vypadá to, že FOMC vypustí zásadní informaci.
Omlouvám se, že je to mimo toto vlákno, ale i tyto věci se svým způsobem týkají tradingu.

Předem díky

Jirka

Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...