Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Marhlo, regit, All:
Papertrading musí sloužit především k tréningu disciplíny při dodržení plánu. Pokud se nováček soustředí pouze na to, jestli je ziskový, bez ohledu na dodržení plánu, skončí to tak, že mu brzy začne být líto toho, že ty peníze nemá real a vrhne se do trhu live, kdy s ním začnou cloumat emoce a jde to s ním pak od deseti k pěti.
DO LIVE OBCHODŮ BY MĚL ČLOVĚK JÍT S TÍM, ŽE JE SCHOPEN MINIMÁLNĚ MĚSÍC NEPŘETRŽITĚ V PAPERU PŘESNĚ DODRŽOVAT OBCHODNÍ PLÁN! To že by měl být v zisku je pak samozřejmé. ;)
Ať se všem daří!

Odesláno

Ahojte, dnes na FESX okolo 12:00 bolo sialene volume 52000 na 2 useckach po sebe. Nevytvoril sa vsak ziadny vacsi pohyb. Vyhlasovali sa fundamenty v Kanade. Prijde mi to cudne, ze pri tak vysokom volume su usecky priemerne velke a ziadny pohyb nenastal. Zeby machinacie velkych hracov? hiker

12743

Odesláno

to Krakra

no obchoduju jenom sim. Zatím jenom testuji a zkouším o PA jsem se začal zajímat nedávno. Obchod si zaznačím a popiši když se vykresli nějaký patern PA jako DB, DT triangle atd. Hodně se také zajímám o CG a CC. Cena se orpavdu pohybuje mezi důležitýmy body.

Odesláno

dobrý večer finančníci

to : rossi

videl jsi uz nekdy takový shluk jako na tom 3 min screenu po prorazeni toho trojuhelníku. Dost zajímave takovou věc jsem viděl poprve. Oba dva tábory nevím kam jít..proražení tedy asi slibuje velký potenciál. Jak se ukázalo tak to slušně nadělilo :)

chci se zeptat ten selling climax a piercing svice to je neco z candelstick paternu ?

Odesláno

Tomik

Ona ta nerozhodnost byla videt uz v tom 3U na konci.
Selling climax je pojem z VSA (volume spread analyses) - viz vlakno VSA...navic jsou tam vetsi odbornici , ja to zatim nemam jeste poradne nasledovane,
Pojem piercing svice...mam z jednoho e booku od Db Phoenixe.

Odesláno

to hiker

oznacil jsem si je protoze na 1. svici je vysoke volume a svice je dlouha
a 2. svice ma mensi volume a je kratsi.
Mezi 1. a 2. svici jsou divergence mezi price a RSI, price a volume,
navic 2. svice je v prvnim pripade piercing a ve druhem pripade hammer

Odesláno

Zdravim vsechny, studuji techniky Joe Rosse, Gladiatorovi screeny, cistou PA. A chtel bych se zeptat Gladiatora (jestli sem jeste obcas zavita), ale i ostatnich tarderu, jak je to s vyznacovanim dulezitych ST urovni, CG, CC: 1) maji ST, CG, CC z predesleho kontraktniho mesice nejakou vypovedni hodnotu v soucasnem kontr.mesici ? 2) maji ST, CG, CC v soucasnem kontr.mesici nejakou vypovedni hodnotu, i kdyz predchazely 1.dni s poradnym volume - kdy vetsina obchodniku zacala tento kontr.mesic obchodovat? Mam na mysli napr. soucasny FESX 06/10, ktery se naplno obchoduje od 19.3. Pokud bych bral FESX 06/10 napr.od zacatku brezna, ma smysl takove urovne brat vubec v potaz, kdyz jeste uroven volume byla naprosto miziva? Pokud ano, jak daleko dozadu ma smysl jit a tyto urovne si zaznamenavat? Prikladam screen toho, co mam na mysli. Predem dekuji za Vase nazory. Karel

12792

Odesláno

TO Vsem co obchoduji Kluzakovu metodu Pridavam screeny a vysvetlivky proc bych za danych okolnosti vstoupil. Uvitam vsechny komentare a nazory. Tento obchod mi bohuzel uniknul. Po delsi dobe se v ranich hodinach objevil zajimavy obchod. Cas na grafu je posunuty o 5 hodin oproti ceskemu.

12805

12806

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...