Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

EUREX - Euro trhy FESX, FDAX

Doporučené příspěvky

Zdravim,

nevie mi niekto poradit ohladom SL. Vcera som nastupil asi 16.30 - 16.40 SHORT na DAX pri 5782.3, Stop Loss som mal nastaveny na 5812.8. O 17.40 bol high na 5810,50 a o 2.22 hod. bol high 5809,50 kedy som bol vyhodeny z trhu!
Broker hovori o nejakom mimo burzovom spreade. Je zajimave ze 17.40 SL nebol exekuovany a o 2.22 hod uz ano.
Som sa s tym prvykrat stretol. Nema s tym niekto skusenost!

Dik

Sdílet pomocí služby

Mydlo SK: bral by jsi proražení toho 3U i do longu? Já mám s 3U formací jeden zásadní problém, kterej mi už párkrát přinesl SL a to je, že se u 3U mění jeho ramena, takže je potřeba je překreslovat. Jenže mezitím, než člověk zjistí, že je třeba jen překreslit linku, tak už třeba vezme obchod a je z toho SL. Přikládám screen se tvým obchodem, jak bych viděl 3U já a skončilo by to SL jak long, tak i schort. Překresloval jsi si ten 3U také nebo ne?

11554

Sdílet pomocí služby

JaroslavVrana,

To nie je len o prerezani 3U, ale aj o poriadnom signali! Tam, kde by si ty isiel do longu sa po open vytvorilo CG, no nebolo prerezane do longu, ale do shortu, cize by som to rozhodne nebral!!! A ten short by som nebral tiez, trh uz spravil velky pohyb a v ceste cakalo vela "prekazok", ale keby som aj vstupil, tak skoncim na BE. Z mojho pohladu tam prisiel ten pravy signal prave dnes a ocakaval som to, pretoze sa uz ta cena v tom cipe toho 3U velmi nemala kde "tlacit" a mal ten spravny "tvar"....Tolko moj pohlad na trh, ale kazdy ma ten svoj, mozno ten moj nie je najspravnejsi, no funguje zatial....Poprosil by som tu nejakeho odbornika, co by to vedel vysvetlit trosku na odbernejsie ako ja, Co ty na to Gladiator? ;)

Sdílet pomocí služby

to rossi
ne,že bych zrovna já byl tím povolaným hodnotit něčí screen,ale myslím,že tam máš vše OK.
Je jasný,přehledný a breakout včerejšího low přímo křičí po prodeji,pak už to bylo jen o psychice.
Ideální včera bylo posunout SL,jít na pivo a mezi pátou a šestou to přijít odklepnout :)
Hodně štěstí

Sdílet pomocí služby

Ahojte vsichni Lapaz, Stomas, jste mezi nami? ;) Dneska jsem si ani neskrt, od otevreni to jede nejak velkou rychlosti tak cucim na to jak vyorana mys radsi... Gladiator prosim, moh by jsi hodit treba screenek jak budes mit chvilku, jak by jsi to videl ty na fexiku a kde se dalo ciste vstoupit dle tebe, prosim... Jeste hodim screenek jak to mam z rana nachystane, zatim mi to sedi.. ale vstup zadny kdyz to jelo nejak rychle moc na me uz od 8 a spis jsem ocekaval nejake CG nez ze to tak cenu odmitne a poleti nahoru ... :S

11563

Sdílet pomocí služby

Ahoj Šimi, ja dnes končím idem relaxovať , ale ak by som niečo realizoval na FESX tak jedine vo vyznačenom bode -rozpätí s použitím "filtra FGBL" do oboch smerov , teraz je ťažko hodnotiť čo by som preferoval záleží to na spôsobe priblíženia úsečiek k dannemu levelu no každopádne s malým SL lebo ide o obchod v strede kanala. Samozrejme čím dlhšie sa tam bude trh šplhať tým nižší bude aj bod pre vstup na CC teda klučom je sledovať CC a možne CG ktoré sa tam môže vytvoriť. Gladiator028

11566

Sdílet pomocí služby

To simi,

Ahoj, jasne, ze to vsechno sleduji, ale tedka par tydnu nebudu obchodovat, protoze se venuji nove praci/podnikani :-). Na grafy koukam vecer, delam si screeny a poznamky co tu od vas pochytim a udrzuji se v kondici... V prosinici jdu na skoleni opci tak jeste neco malo studuju kolem toho. Verim, ze se brzy vratim k ranimu FESXu/FGBL, ale popravde receno zatim me to moc nelaka, nejak to ted nejede a neni ono...

Chtel jsem se zivit obchodovanim, ale chce to vice casu nez jsem myslel a tak jsem si to rozvrhnul na delsi dobu. Podnikani mi zajisti pravidelny mesicni prijem (i kdyz clovek nikdy nevi..), intradenni Eurex bych mel jako prilepseni/bonusy a skolu do budoucna (pozvolny prechod na full time, ale nespechat :-) a opce bych chtel mit na konzervativni zhodnocovani misto sracek typu investicnich fondu, ziv. pojisteni atp.

At se ti dari.

R.

Sdílet pomocí služby

Ahojte Tak dnes jsem testl vydrzet v obchode co nejdyl, ale trh me zato potrestal misto odmenil- za cekani v CG. Ale lepsi nez ztrata. Ani jsem to nejak nehypnotizoval dneska a dal si i kavu, obed. No, ale reporty me pekne vysouply. Normalne bych asi mel 3 obchody nejspis, coz bych byl vice v plusu,mmm. Radeji zustanu u tech ocekavanych mensich pohybu zatim...

11611

Sdílet pomocí služby

Hi all,

pěkné obchody šimi obvzlášť ten ranní, škoda přitaženého SL, ale každý zisk se počítá, navíc jsi dostal na oplátku ještě jednou ;)
Já jsem byl v longu na první proražení CC , 2x SL po 30.Po té první dlouhé úsečce jsem myslel, že se trh vrátil do normálu, ale vše proběhlo ještě jednou.Myslíš, že za tím stojí reprorty??
Jinak na TF 15 je krásná formace /\/\ dle Rosse.Počkat se prostě vyplatí, a signál přijde na zlatém podnose..

Přeju ať se Vám všem daří... (tu)

Sdílet pomocí služby

Ahoj tictac

Co za tim stoji, to nevim :) Pro me bylo hlavni to CC silne nahore, do shortu by se mi moc nechtelo proti tem dvoum denim high z minula a trend taky longovy.. ja prave myslim, ze po te dlouhe usecce z reportu se trh vratil od ST zpatky do normalu kam mel ;)
Nevim kde jsi vstupoval na prorazeni CC jestli v tom CG.. jestli jo tak jsi mel longovat low CG po high urcite ne 1 vstup na cc a doufat ze to na poprve prorazi...
Hod sem screeny, když tak to treba Gladiator okomentuje a poucime se aspon vsichni ;)

Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...