Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte,

zijem, citam, studujem, neodpadol som :).

Chcem sa opytat, co sa to dnes rano stalo na FESX?
Islo o preteky prekonavania Day Low poslednych troch dni?
Alebo cosi ine? Dajte nazory :).

Vdaka

Vasto

Odesláno

Ahojte. Tak jsem se zucasnil toho propadu. S vystupem ale spokojeny nejsem, nebot jsem moc nevedel kde vystoupit:( Pro me to zakreslene dlouhe CG co tam mam bylo zlomove... normalne bych vystoupil na 2 nizssim CC ale cekal jsem co udela ta SF jestli me podrzi, tak SL jsem posunul nad ni. Tlustou caru sedou mam z rana zakreslenou z deniho grafu, no rikal jsem si jesli nebude dulezita, tak jsem si ji tam soupl, a vidim ze asi je.. Kdyby guru Gladiator moh treba hodit svůj pohled,screen a rek jak to videl i s vystupem pls. ;)

11538

Odesláno

Gladiator

Ahoj, děkuji za komentář.Musím říct, že Tvoje rady jsou velmi cenné a poučné.
Na TL pracuji, není to, ale jednoduchá záležitost, právě z důvodu "šumu", někdy správně překreslím až ve chvíli kdy už se trh zase otáčí do korekce.
Co se týká výstupu to je také problém.Původně jsem měl záměr jít si pro PT 120, ale najednou i na takovém trhu jako je FESX vidím rezervy.Myslím, že není problém jít si pro PT 200-250.Je to ale také o psychice a hlavně sprvné úvaze o tom, kam trh může dorazit.
Mám v plánu vstupovat se třemi kontrakty, nastavit PT pro dva kontrakty na pokryti případného SL a třetí trailovat.Tak nějak to má v systému i Ross, i když on má skupiny tři.
Vím že mám problém s brzským vstupem do obchodu a je mi jasné, že správný signál se má vysedět tak jako kapr(jsem taky rybář) :-)Ale stává se mi, že některé obchody s pěkným signálem mi uniknou, svůj podíl na tom má i limitní příkaz.Sice se trh často vrací na stejnou úroveň, ale je spousta "zastávek" které navštíví jen jednou.Můžeš mi říct, jak řešíš takové situace a taky něco k backestu....??

Díky a přeji hodně pozitivních ticků.. ;)

Odesláno

šimi ahoj, pěkný vstup, taky jsem o něm uvažoval, ale měl jsem obavy, že trh se opět bude "plácat" jen v CC mezi 2873 - 2880. Takže jsem naskočil na korekční čárce po falešném proražení, SL vystačil pouze 20 i když v reálu bych s tak nízkým asi nešel.Ten short byl myslím celkem viditelný a tak by bylo škoda o něj přijít. Ty jsi měl vstup ideální, trh nepřešel přes OU a mazal na jih.Ale ta flexibilita trhů je zajímavá, Ty vystupuješ a já nastupuji. Přeji všem ať se daří

11541

11542

Odesláno

Hmm. tak a sl hned. to mam za to.. Ale byl to vstup jen takovy narychlo, ze jsem na to mrkl a prastilo me to do oci zrovna( kdysi mi na tento vstup daval gladiator screen,jak jsem se ho na to ptal, tak mi to problesklo v hlave :). tak jsem narychlo do toho jeste vlez.

11543

Odesláno

Šimi, máš tam moc čiar, základom úspechu je správne zakreslenie paternov-levelov. FESX je vo velkom range ktorého súčastou je aj krížový kanál , cena sa v nom odrazila od CC kanala a vstup sa mal riešiť presne na spodnej hrane kanala čo bolo zaroven CC z minulosti čo si správne zaznačil, výstup bol idealny na low open úsečky z minulosti vzhladom na rozbehnutý "vlak". Gladiator028

11548

Odesláno

Ahoj simi, Gladiator a ostatni,

Viem, ze po boji je kazdy general, ale keby som dnes nemusel istd roboty na FGBL by som longoval a na FESX shortoval ako prasa ;) tiez by som bol vyhodeny v tom FGBL na SL, ale skocil by som do toho este raz po prerezani toho high(ako povedal Gladitor, vyhodia ta dverami, skocis naspat oknom ;) ), na 5 min. tf tam bol z mojho pohladu celkom pohodovy 3U, s peknym stupajucim low, doji useckami pred prerezanim...A na tom FESX by som do toho skocil tiez, ale az o par tickov nizsie, ako vyznacil Gladiator, az po prerezani low dna, Gladiator si borec, niektore veci mi este stale unikaju ;)

Nech sa vam dari priatelia (tu)

p.s.: dnes mam oci iba pre plac, uz vcera asi kazdy vedel, ze nieco podobne dnes pride a takych dni tak vela nebyva :(

Odesláno

Mydlo SK:

ahoj, já myslím, že nikdo dopředu nemůže vědět,co bude. Zvlášť, když dnešní masivní výprodeje byly dané údajně negativní zprávou z Dubaie (Dubai World požádala banky o odložení splácení dluhu ve výši několika miliard USD). Takže takový velký pohyb se čekat dopředu opravdu nedal.

Ať se daří, Jarda

Odesláno

JaroslavVrana, ja som ho sledovat zacal dost intenzivne a cakal som prerazenie velkeho 3U, nevyznacujem zbytocne vsetko ostatne, co uz vyzncene bolo..prikladam screen, ak som sa na to pozeral zle, poprosim Gladiatora o komentar.

11553

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...