Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

LA+:

"This issue originates from the Zen-Fire side. Zen-Fire is aware of the issue (which effects only Eurex instruments) and is working on a fix."

tohle je odpoved na Ninja Trader Support, tak asi budem muset pockat nez to vyresi

Odesláno

Ahoj Gladiator028, v příloze posílám 3 screeny s vyznačenými vstupy podle kluzákového systému. Chtěl jsem se zeptat, jestli se nějak dají odfiltrovat (předvídat) nejlepší vstupy (označené Tebou), nebo jestli se v praxi berou všechny signály (moje šipky) a ty velké pohyby prostě "čas od času" přijdou. Dík a hezký večer Petr P.S. Vstupy označují žluté šipky, zelené šipky značí směr braní obchodu - nad nebo pod trendovou linkou

11375

11376

11377

Odesláno

Ahojte,

taka technicko-organizacna otazka :)

Vypadol este niekomu po 11:20 FESX v NT cez Zen-Fire?

Mal som tam umiestneny aktivny prikaz, nastastie aj so SL a Sim, takze nic vazne.
Akurat by ma zaujimalo, ci sa uz take niekomu stalo Live a ako by sa to v takomto pripade malo riesit?
Riesil uz niekto nieco taketo?

Vdaka.

Vasto

Odesláno

Mydlo SK, stomas:
Dík za radu, s mojí pamětí se to bude hodit, je dobré to mít na očích :)

all:
I když to přímo sem nepatří, vím že sem chodí spusta ochotných lidiček a tak bych měl dotaz. Mohl by se někdo, kdo používá NT+ zen-fire podívat jak se mu vykresluje ES.
16.11. se mi vykresluje až od 11:30h. Už nevím co s tím. Odpověď prosím hoďte do vlákna ES, tady to je mimo mísu ;)

Předem děkuju a ať se daří

Odesláno

Ahoj blska,

dik za info. ako si to zistil? a co to vlastne je dtb?

to all:
Pred vypadkom som tam mal umiestneny aktivny prikaz, nastastie aj so SL a Sim, takze nic vazne.
Akurat by ma zaujimalo, ci sa uz take niekomu stalo Live a ako by sa to v takomto pripade malo riesit?
Riesil uz niekto nieco taketo?

Vdaka

Vasto

Odesláno

vasto

dtb = deutche borse = eurex. tym co obchoduju cez IB to doslo ako sprava v platforme ale aj na oficialnej stranke nemeckej burzy to bolo pisane. k tomu ako by sa to malo riesit ti mozem povedat len to ze jedine co mozes urobit je pockat kym obchodovanie znova nespustia a dufat ze nenastala nejaka nestardantna situacia ktora ti zobere znacnu cast penazi. ja konkretne som to riesil tak ze okamzite som zadal prikaz na ukoncenie pozicie ktoru som mal otvorenu este pred vypadkom. nastasitie trh znova otvoril blizko ceny kde nastal vypadok.

Odesláno

dtb je databáze. Od pondělí to mají nějaké rozesr... rozbité ;)
Tímto i odpověď na dotaz casablancax - mají tam nějaký technický problém či co a tak bych se teď raději držel stranou. Data DAXu jsou za pondělí zcela mimo mísu.
Sice jsem včera i dnes jel normálně, ale to pondělí bylo totálně nepoužitelné.
Teď momentálně aktuální stav nevím, obchoduji jen do 10:00, max. 11:00 hodin.

Odesláno

Hi all, doufám, že se mohu připojit do diskuze o obchodech. Chci především všem poděkovat za screens, které tady prezentujete, největší díl samozřejmně Gladiatorovi, protože je to jeho vlákno a je skvělý učitel. Sleduji Vás zhruba od poloviny prázdnin, musím říct, že jeho hodnota se nedá vyčíslit, jsou to velmi cenné informace a Vaše dosavadní diskuze přínáší velmi mnoho kvalitních informací. Chtěl bych se vyjádřit hlavně k poslednímu příspěvku od PPavell. I když z části chápu frustraci z toho, že obchody, TL a vývoj trhu jsou znázorněny s určitým časovým odstupem, tak si přesto myslím, že jsou takové informace přínosem(pro mne tedy určitě). Já sám jsem tady žádná moudra nedal, takže mi nepřísluší k tomuto víc reagovat, ale snad jen jednu věc. Ber a nebo nech ležet, tedy myslím si, že podrývat zajetou diskuzi nikam nevede.Všichni jsme tady od toho abychom se učili obchodovat. Přikládám také screen s obchody, budu rád pokud ho někdo okomentuje.Jedu samozejmně SIM. V grafu mám EMA 14,34, Volume, TL, High a Low předchozího dne (červené čáry), průměrnou cenu předchozího dne(bílá linka), OU. Rád bych obchodoval odrazy s co nejmenším SL, myslím tak do 50 babek.Tedy se zajímám hlavně o ST úrovně, ale také o range. Dále jsem se chtěl zeptat jestli i Vy ostatní máte takhle vykreslený FESX, ta souměrná High a LOw mi nejdou nějak pod kůži.A druhá otázka se týká příkazu STOP Limit.Chápu to dobře tak, že cena musí o jeden tick protnout vstupní příkaz, aby se vyplnila.často se mi stává, že cena vstoupí na moji hladinu, ale není vyplněna. Přeji všem hezký večer a ať se Vám všem daří.

11399

Odesláno

Ahoj všem,
chtěl bych se zeptat vlastně všech,kdo tady pravidelně přispívá na backtest za pomocí PA.
Všichni víme,že před otevřením trhu je potřeba trh "odrolovat" do budoucnosti,zaznačit si různé kanály,kde potom spekulujeme na odražení od horní či spodní hranice (jiné taktiky PA ponechávám stranou).
V backtestu ovšem takové odrolování není možné,protože by mě viditelná cena jednoznačně ovlivňovala.
Jak řešite backtest v PA vy ostatní?
Uniklo mi něco?
Předem všem děkuji za vaše zkušenosti.
Mnoho úspěchů přeje Jirka

Odesláno

Ahojte,

especially Gladiator :).

Mam otazku. Dost si teraz nakukavam RU a snazim sa ich ako aj ich zmysel pochopit.
Posielam jeden tvoj obrazok z tohto vlakna zo strany 111.

Zaujimalo by ma preco je ta prva usecka rastova?
Treba si na rastovych useckach vsimat a brat do uvahy aj high aj low?
Co v tom obrazku znamenaju a aky vyznam maju tie biele prerusovane ciary?

Vdaka

Vasto

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...