Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chtěl jsme se zeptat není v německu nějaký svátek nebo něco jiného nestandardního ?, jedu DAX paper a dostávám dost velké slippage (i pozitivní).
Graf je schopen vykreslit třeba 20 candelí bez volume (jedu rangebar 5).

Děkuji za odpověď.
A také mi schází část dat z dnešního dopoledne.

Odesláno

krakra

taky by me zajimalo o co trhu jde, kdyby to nekdo moh vysvetlit... dnes ma proslov nejaky pan Bernanke ohledne fed,tak jestli tim ...mi to pripada jako kdyby se vsichni drzeli stranou az na zbytek nejakych mega investoru kteri se tam bijou jak na strelnici mezi sebou :S
ja na to radsi kvůli te situaci uz ani nesahnu

Odesláno

krakra nevím jestli je v německu nějaký svátek,ale rozhodně se připojuji k názoru,že dnešek byl velice nestandardní...svíčky jsou nezvykle dlouhé a spodní hranice CG dnešního Fesx je pozoruhodná..:) obchod ve screenu jsem udělal z nudy,protože bych pro profit pod 100 bych v reálu nevstupoval,ale nakonec jsem vystoupil na +40eur..vůbec jsem se neuměl zorientovat,pořád to na mě působilo jako časovaná bomba,tak jsem to zabalil a pak už jenom sledoval z povzdálí raději.. Tomas

11337

Odesláno

to:lapaz, krakra

Něco podobného bylo vloni v říjnu na TF, já to zkusil po cca 3 odrazu limitními příkazy na odraz s PT 200,- a za cca 2 min. jsem byl o 800,- bohatší, ale taky o polovinu šedivější. Tep jsem dostal do normálu asi za 15 min. a od té doby se při podobných příležitostech jen dívám.
Ať se daří
JiM (tu)

Odesláno

Ahojte,

včera som hneď z rána odišiel na ryby a dobre som spravil , dnes si to zopakujem a možno si predlžím víkend na chate, uvidím podla nálady a počasia takže ak neodpisujem tak som Vás neodpísal.... ;), ale naberám energiu ktorú neskôr odovzdám monitoru.... :)

Šimi,

Tvoje otazky neboli blbé takže ti odpoviem. Prvý obchod bol na BE kôli tomu, že som počítal s korekciou po hranicu Open úsečky čo by bola formácia scallop no trh sa preobchodoval do zony Open úsečky a to som vnímal už ako prúser no nemalo význam zatvárat pozíciu kôli nejakým 250 Euram ked stale bola možnost že sa to môže otočiť a tak keby som to bol zavrel mimo plánu a trh by sa otočil nenaskakoval by som už do obchodu a bol by mi v podtate ušiel , prípadne by som nastupoval na hranici CC no to by som si zas okresal zisk o polovicu nakolko s preobchodovaním ceny na hornu hranicu som rátal akurát som nevedel v akom časovom horizonte k tomu dôjde, tak to je dôvod prečo BE , stále musíš zvážiť priority.

Tie čiary v grafe čo som tam nechal sú moje poznámky v tvare ako si ich značím normálne pre seba a neskôr ich mažem , pre Vás robím úhladné grafy aby ste sa v tom lahšie zorientovali. Prvá šikmá čiara je vlastne SF nakreslená na základe prvých úsečiek ktoré mali jasné smerovanie , druhá vodorovná čira je CC v CG ktoré tam je a zakreslil som ho na základe RU ktoru ta vidíš a 5 tej úsečky s rovnakým vrcholom, šikmá čiara nieje triangel ale SF nakreslená na základe bodov ktore sa dotýkaju teda prvá RU a tretia RU repektíve mini swing, chcel som vidieť odraz trhu v kríženi CC aSF k čomu neskôr došlo a potvrdilo obrat trendu do longu , aj o tom "úkaze" som už písal.

Vasto,

na margo RU dodám, že je treba rozlišovať RU vzniknute histeriou po správach prípadne open a RU vzniknuté presúvaním trhu v normálnych podmienkach. Samozrejme sú platné aj tieto RU , ale ked je v blízkosti nejaký významnejší level napríklad swing ktorý vznikal niekolko minút či hodín a "histerická"RU ho previšuje napríklad o 5 tickov tak dôležitejšim referenčným bodom bude pre mna ten swing nakolko pokračovanie RU mohlo (ale nemuselo)vzniknut len zotrvačnostou trhu. Cele PA je velmi individuálne a všetky signály treba hodnotiť v súvislosti k najbližšej historii.

bergman 1,

berieš všetky signály vrátane premarketu , ale samozrejme že nebudeš tahat TL od tretej ráno po bod o 15:30 to je nezmysel, TL kreslíš v "reálnom" čase ked obchoduješ za pochodu, Levely z minulosti (premarkeru) berieš skôr ako ST body kde sa trh môže zbrzdiť alebo otočiť.

Prajem Vám úspešné obchody a ja idem na lov.....

;)

Gladiator028

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...