Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

EUREX - Euro trhy FESX, FDAX

Doporučené příspěvky

Hm, diky za info. Tak bud to bude jen takova lokalni anomalie, nebo je nekde neco hodne spatne. Ja to mam takto... navic to jsou data primo od brokera za ktery bych obchodoval. Cili ted jsem trochu znervoznel abych pravdu rekl.... (Vetkl jsem do grafu hodnoty v 10:00 - te prvni usecky co mate na 2920.. ja mam high na 2909 coz je na FESX docela pekna rana....) Jinak se zeptam... ma tu nekdo jeste nejaky jiny zdroj nez Mirus a spol. ? Diky Libor

11324

Sdílet pomocí služby

Ahoj Gladiator,

k pc jsem se dostal teprve ted, takže mi utekla ranní seance evropských trhů. Během víkendu jsem přelouskal zbytek nepřečtených stran fóra (cca od str 40 do konce), udělal si "výpisky" a teď na tom chci pomalu začít stavět vědomosti .... Vlákno mi dalo a dává plno věcí k zamyšlení (neskromně si myslím, že mně posunulo o velký kus dopředu a pomohlo mi vyjet z "kruhového objezdu, kde jsem se točil a hlava mně z toho už bolela) a myslím, že začnu přehodnocovat obchodování "jen a pouze" podle indikátorů, jak jsme o něm psali. Indikátory samozřejmě v mých grafech asi ještě hodně dlouho zůstanou, ale spíš kvůli potvrzení PA, které se budu snažit rozpoznávat. Zatím sice v grafech nevidím CG a podobné úrovně, ale některé patterny mi vycházejí kupodivu dobře....

Nebyl bych to já, kdybych nenarazil na něco, na co je třeba se zeptat :-) ......... prosím o radu (nebo spíš Tvůj pohled) ohledně vykreslování trendových linek. Zjistil jsem, že pokud mám v grafech zobrazené pouze časy obchodní seance (u am. indexů je to 8,30 až 15,15 jejich času), daly mi trendové linky smysl podle Tvých screenů - včetně směrových formací, a pod.....
Ve chvíli, kdy jsem zapnul kompletní zobrazení (seance 0,00 - 0,00), se trendlinky samozřejmě rozsypaly .........

A teď k té otázce: upřednostňuješ při kreslení trendlinek pouze čas "skutečné obchodní seance", nebo máš grafy zobrazené včetně nočního obchodování?

Zdravím Tě i všechny diskutující

Petr

P.S. Pokud budeš dělat setkání přátel PA, byl bych rád, kdybys na mně pamatoval s pozvánkou.

Sdílet pomocí služby

Dnesni deni na trhu je vcelku podivne. Otevrel jsem FGBL v 8:46. Graf dnesniho dne pred 8:46 se mi nezobrazil. A potom jsem čekal na signál a najednou během vteřiny se vykreslilo asi 11 úseček, to se opakovalo znovu asi po půl hodině, tak jsem dal dnes od trhu raději ruce pryč. Sleduji tento trh už poměrně dlouho, ale takovou "divočinu" jsem ještě neviděl.

David

Sdílet pomocí služby

stomas.
tak jsem dal disconet, connect a nacetlo mi to az od pul 12. tak jsem taky ted bez zacatku... :S to bude asi chyba nekde u nich ne:(

Gladiator,
nevis cim to-ty data? ty moje 2otazky rano byly blbe..? ja jsem strasne vdecen za tve screeny a vse.., jak jsem dal z toho meho obchodu.. tak jsem jen zduraznil, ze takove by byly pro kazdeho na prd...

Sdílet pomocí služby

Ahojte,

ten dnesny FESX teda nic moc.
Alebo dal, resp. videl niekto nejaky zmysluplny obchod?

Styri dni som bol mimo, mali sme pekny range :).

Este by som rad podporil Gladiatora heslom:
"Lahko na cvicisku, tazko na bojisku."
Mne sa jeho pristup paci, hoc uz dnes viem, ze toto je zrejme najtazsia a najdlshia cesta, ale pre mna jedina mozna, nakolko mi dava aj logicke argumenty preco je to tak ci onak. V uvode mojho zaujmu o obchodovanie som skor zastaval nazor, ze tu sa cosi pretne, tam cosi vzrastie, potom vstup a je. Dnes uz ale tusim (aj na zaklade niekolkych vykonanych backtestov), ze takto to zrejme pre mna nefunguje, lebo kazdy backtest som zistil nove a nove skutocnosti (swingy/ST a pod.) ale o tom by sa zrejme dalo pisaaat do aleluja.

PS: ak bude stretko, urcite pojdem.

Vasto

Sdílet pomocí služby

šimi, stomas:
mě se to stává hlavně odpoledne, když si zapnu grafy např. v 15hod tak nemám historii a první úsečku mám v momentě, kdy jsem to zapnul. Později (cca kolem 17hod. to ale už načítá celý den). Nevím, přišlo mi jakoby moc lidí najednou sosalo data a ty pak byly neúplně. Začal jem to řešit tak, že prostě ráno otevřu grafy a nechám je otevřené celý den, právě abych se vyhnul tomu, že mi zmizí..
Reálnou příčinu ale taky nevím...

Sdílet pomocí služby

Ahojte, k vypadku moj screen. Mate tam cosi podobne? Pytam sa preto, ze tie hranice 2910 a 2900 su podozrive. ked tak dajte vediet, ci to mate podobne a co si o tom mysliet. Tu je potom zrejme vidiet dolezitost vyssich TF. Este otazka, zrejme na Gladiatora: to cervena najdlhsia usecka o 12:00 moze byt povazovana za RU? Ak nie, preco? Pripadne mozes hodit v skratke kedy je usecka povazovana za RU? Uz napr. viem, ze otvorenie gapom je povazovane za skrytu RU. Dakujem Vasto

11326

Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...