Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

EUREX - Euro trhy FESX, FDAX

Doporučené příspěvky

šimi

budu spokojený,když zde budou prezentovány obchody win a taky loss,protože z těch se člověk poučí kolikrát nejvíce...o šipečky pochopitelně nejde ty jsem zmiňoval pouze v reakci na příspěvek PPavla...
všiml sis,že fgbl koreluje z FESX ? to je asi tím,že není žádný trend,takže se to v Range pohybuje podobně

Tomas

Sdílet pomocí služby

Gladiator
fakt ta obdivujem ze dokazes trpezlivo odpovedat takmer na vsetky otazky,musi ta to stat velke mnozstvo casu ktory by si mohol trebars venovat svojej rodine. Aj ked samozrejme nesuhlasim so vsetkym ale za trpezlivost a ochotu si tvoju pracu v tomto vlakne proste musim vazit. Vdaka za odoved aj na moju otazku.
Happy trading

Sdílet pomocí služby

Stomas: koukal sem na to jak si to dnes z obchodoval a tak si říkám, stejný trh, stejný čas a hlavně stejný učitel a stejně to každý obchodujeme jinak. Tohle se mi na tom líbí, každej si tam najdeme to svý. :) All: Viděl sem tam dnes 3U, ale mám s tím problém jak to obchodovat. Nevím kam dávat příkaz při proražení. Přikládám screen, tak jestli někdo pomůže jak tohle řeší, budu rád. Dík

11304

Sdílet pomocí služby

Ahoj Lapas, all...

zrovna ctu pravidla financniku... a admin kontakty uz smazal.....
za to se mu omlouvam , za umisteni... ja to tusil..

Důvodem k vyloučení z diskuze jsou především:
- příspěvky linkující nebo propagující konkurenční servery
- příspěvky propagující vlastní aktivity diskutujících (setkání, kurzy, newslettery a další)
- neustálé negativní příspěvky bez skutečného obsahu
- pomluvy a negace jakékoholiv ražení
- nerespektování administrátorů

Současně platí zákaz propagace nejrůznějších cizích akcí, seminářů, setkání atd. a to i bez přímého kontaktu na pořadatele. :S

radeji uz jen o tradingu ;)
...
jedno prislovi rika ....... kdo hleda, ten najde ;)

Sdílet pomocí služby

casablancax

určitě je pohled na trrh individuální,taky proto vzniklo tolik technik,přístupů a nespočet indikátorů...konkrétně ten můj první páteční vstup bych radši nekomentoval,protože nebyl opodstatněný z mého pohledu...někdy,nejvíce hned ráno mám pocit,že musím za každou cenu do trhu a vznikne z toho pak takový paskvil...obchod bez ztráty dokonce s malým ziskem,ale jde o to,že tam nevidím žádný smysl...musím si na tu první obchodní hodinu dát bacha,většinou,když nic nezobchoduji do 10.00 se nějak zklidním a už to zase vidím komplexněji :)..no právě proto jedu paper abych některé věci např.sebe lépe poznal a naučil se s nima nějak pracovat..

co se týče toho tvého trojúhelníku,tak já to vidím jako klasické CG + DT,ale nejsem nijak zkušený s tímhle 3U patternem,neznám přesně parametry,které by měl splňovat,takže pokud se nikdo jiný nevyjádří,počkáme na pondělí a Gladiator k tomu určo pošle nějaký comment..:)

Tomas

Sdílet pomocí služby

Ahoj Casablancax,

Ten 3U je z mojho pohladu neplatny, z mojho pohladu je to presne tak, ako ti napisal Tomas. 3U by mal splnat nejake zakladne podmienky, ako su napr. pred prerazenim aspon 1-2 doji usecky, potom pripadne reverz usecka a dalsia ho pretina a dalsia vec je, ze formacia 3U, aku si vyznacil, by bola skor do lognu pri malych upravach.... Pozri si moj screeen z piatku na E-Mini NASDAQ, tam som vyznacil 3U presne taky, aky ma byt.

Prajem ti vela uspechov

Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...