Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To: bergmann1

ahoj, tento system je založený na klzakoch , teda za čistý signál považuješ ten ktorý sa nachádza nad/pod všetkými tromi klzakmi , medzi nimi nič neriešiš . V krajnom prípade môžeš akceptovat aj 2 klzaky , ale musíš mat výrazný signál s oscilátorov. Oscilatory si uprav na RSI 36 a MACD môže ostat alebo 18,36.9 k týmto nastaveniam som došiel neskôr a eliminoval som tak zbytočný šum ktorý ma ťahal predčasne do pozícii.

Gladiator028

Odesláno

To Gladiator

moc děkuju za odpověď, odpoledne začnu testovat (teď volá současná obživa ..... doufám, že dočasná)
Až budu mít nějaké zkušenosti za sebou, ozvu se.
Přeji všem plno správných obchodů

Ahoj, Petr

Odesláno

Cusek vsem,
chtel sem se zeptat Gladiatora zda jsi obchodoval dnes na Daxu prolomeni 5567 (+-1 bod). Dle meho vikendoveho nakoukavani do grafu se cena jasne tocila na teto SR urovni, navic do vrcholu mnou vytvoreneho kanalu byl dostatecny prostor. Bohuzel se mi vubec nepovedl vstup.
Diky

Odesláno

Zdravím všechny, dneska to bylo dlouhé bez zásadního reportu a možná proto také bez pohybu..jeden klasický vstup dle mistra Gladiatora na break CG+RH...výstup mohl o nějakou tu úsečku počkat,ale musím na třídní schůzky,takže spokojenost s 13eur profitem... Tomas

11178

Odesláno

šimi

mi to čoveče nijak nevadí...měl jsem zadaný SL,PT a byl jsem mezi 12-14.00 mimo domov...vyzvedl dceru ze školy,zaběhl pro smlouvu na realitku a zpátky domů..vím,že spousta lidí je nejradši rychle venku..mi osobně taky nevadí mít to rychle za sebou,ale,když se to nehýbe,tak u toho klidně posedím,počtu,poslouchám muziku a jsem spokojený..:)

teď mizím na třídní schůzky,mějte se a přispívejte..

Tomas

Odesláno

Ahoj Lapaz

Zrovna jsem na tebe myslel :D Jesli nejsi v tom kraasnem DB na Fgbl... jesli ho jedes teda...daval jsi z neho nejake screeny tusim z neho... Ten jede jeste tedka krasne. Uplne me nas..l, ze nepockal nez dojdu ke kompu ;)

Odesláno

stomas: Akorat jsem to psal v jinem vlakne. Nevim, jestli to vis, ale pokud mas za brokera Mirus futures, tak OCO vazba je drzena na tvem pocitaci! Takze pokud ti vypadne spojeni a trh dorazi k PT, mas v trhu zcela nechraneny stop prikaz. Ja bych si tohle teda "nelajznul"..

Odesláno

Ahojte,

machrhoumr,

nie nezobchodoval som to , neskôr pridám screen s vysvetlením ,dnes som bez obchodu.

stomas,

gratulujem k peknemu obchodu aj k výdži v obchode , z pohladu Ross to bolo OK.

šimi,

dobra analýza trhu FGBL... (tu)

Gladiator028

Odesláno

Pavel K.

zatím jedu paper,ale to je pochopitelně zásadní informace...určitě bych to v tomto případě rád řešil nějak jinak,ale nevím jak..nevíš ještě o dalších podobných nástrahách? ..rád bych v blízké budoucnosti zkusil Live,tak každá dobrá rada má cenu zlata...

Dík
Tomas

Odesláno

To Simi,

pekne, mel jsem ten FGBL trochu jinak, ale to tvoje dava smysl. Mam takove pravidlo, ze pokud si to nakreslim, tak se jdu treba napit a pokud to potom vidim jinak (jak se vratim) tak to smazu a udelam znova (a zaroven je to znameni to dneska nejet nazivo, protoze nejsem za jedno), pokud to vidim stejne tak to necham a jdu obchodovat :-)

Dnesni FGBL byl presne o tom ze jsem tam videl same SR, spoustu RU a nevedl jsem, ktere se chytit a ta tvoje zafungoval hodne dobre...

Mej se.
R.

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...