Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobre ránko,

Jaroslav Vrana (nabuduce použijem len skratku JV ak ti to nevadí)

ak sa vrátiš niekolko stran dozadu tak tam nájdeš presný postup kreslenia kanalov , je jasne že v screenoch su už celé nakolko v nich ukazujem jednotlive momenty ktore su dôležité. Každý kanál má vopred stanovený smer , ale nie dlžku a na to aby si ho správne zakreslil musíš nájsť minim 3 body , väčšinou ide o SF (smerove formácie) potom sleduješ cenu vrámci kanalu a si pripravený ich prekreslovat čo sa aj musí , ak nájdeš ten članok tak tam to máš rozfázované do jednotlivých pohybov. Je jasne že je to o presnosti napríklad dnes mi ušiel pohyb na FDAX-e , mal som čakačku na 5463 a pohyb skončil na 5464 , už som mohol mať na piatok zarobené hoci nebolo to extra vela, jeden tick rozhodl o výsledku.

Šimi,

pridam nejake screeny a vrátim sa aj k zakreslovaniu kanalov , ale až v noci alebo cez víkend nakolko je piatok a mám už príjemný program.... ;)

Gladiator028

Odesláno

Šimi si asi prepracovaný.... ;), nerieš mikro signály ale zameraj sa na hlavný signál, ak hovoríš o FESX tak je tam jeden trojuholník ja hovado... ;) a ak ti to nerobí väčší problém tak pri FESX skus použivať 10 min graf je ovela lepšie čitatelný.

Gladiator028

Odesláno

jj pouzivam hlavni 15 tf.... screen s mini vstupem jsem dal na 5 tf at to jde pekne videt proc....

mas asi pravdu Gladiator...jeste ze je patek a bude cas na relax u knizek ;) ale na velkem tF taky kde to zakreslit vidim vsude :( :S

Odesláno

To simi,

tvoje screeny presne kopiruji moje uvahy, jenom ty to obchodujes za co sklizis muj obdiv, ja se na to jen divam, protoze jsem nasekal tolik ztrat, ze se ted jen zotavuju a jedu sim dokud nebudu mit statisticky overene, ze bych mohl profitovat.

Jsem hodne rad, ze jsme se tu sesli docela konstruktivni parta a ze Gladiator ma s nami trpelivost, verim, ze za par let se srazime na svych jachtach v nejakem vyhlasenem baru na pobrezi Karibiku :-)

R.

Odesláno

Ahojte taky přispěji s troškou do mlýna,přičemž nesmím zapomenout říct díky Gladiatorovi,protože za včerejšek/dnešek s námi prokonzultoval neskutečně užitečných věcí. Můj rozbor velice podobný šimimu,s menším rozdílem v některých úrovních...

11123

Odesláno

To Gladiator:

Posilam jeste jeden mozny kanal (cihlova barva). Je to mimo?

Dari se ti zakreslit kanaly na FGBL? At koukam jak koukam tak tam nic nevidim, na FESX je jich az az, staci si jen vybrat...

Mej se.
R.

Odesláno

Ahoj lapaz,
vstupovať v strede CG je vždy risk a hlavne keď trh nemal žiadny poriadny smer, potom nemáš šancu rozumne umiestniť SL. A verím, že to nase.. ešte viac, ako by to došlo až k PT a SL bolo na tick presne.

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...