Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

EUREX - Euro trhy FESX, FDAX

Doporučené příspěvky

Dobre ránko,

Jaroslav Vrana (nabuduce použijem len skratku JV ak ti to nevadí)

ak sa vrátiš niekolko stran dozadu tak tam nájdeš presný postup kreslenia kanalov , je jasne že v screenoch su už celé nakolko v nich ukazujem jednotlive momenty ktore su dôležité. Každý kanál má vopred stanovený smer , ale nie dlžku a na to aby si ho správne zakreslil musíš nájsť minim 3 body , väčšinou ide o SF (smerove formácie) potom sleduješ cenu vrámci kanalu a si pripravený ich prekreslovat čo sa aj musí , ak nájdeš ten članok tak tam to máš rozfázované do jednotlivých pohybov. Je jasne že je to o presnosti napríklad dnes mi ušiel pohyb na FDAX-e , mal som čakačku na 5463 a pohyb skončil na 5464 , už som mohol mať na piatok zarobené hoci nebolo to extra vela, jeden tick rozhodl o výsledku.

Šimi,

pridam nejake screeny a vrátim sa aj k zakreslovaniu kanalov , ale až v noci alebo cez víkend nakolko je piatok a mám už príjemný program.... ;)

Gladiator028

Sdílet pomocí služby

To simi,

tvoje screeny presne kopiruji moje uvahy, jenom ty to obchodujes za co sklizis muj obdiv, ja se na to jen divam, protoze jsem nasekal tolik ztrat, ze se ted jen zotavuju a jedu sim dokud nebudu mit statisticky overene, ze bych mohl profitovat.

Jsem hodne rad, ze jsme se tu sesli docela konstruktivni parta a ze Gladiator ma s nami trpelivost, verim, ze za par let se srazime na svych jachtach v nejakem vyhlasenem baru na pobrezi Karibiku :-)

R.

Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...