Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

EUREX - Euro trhy FESX, FDAX

Doporučené příspěvky

Ahojte, vraciam sa k včerajšiemu FGBL, urovne boli zakreslene OK , ale proti rozbehnutemu vlaku závory nepomôžu.... ;) Prikladam screeny s porovnaním 240 min grafu a 15 min grafu, nedavno sa niekto pýtal čo su jemnejšie vstupy na nižšom tfku tak tu je to vidiet, su to niekolko tickove rozdiely vo vstupoch nakolko na vyššom tfku vidime graf "na hrubo" a udava nám uroveń +,-, nejaký ten tick.Na 240 min grafe su ST označene šipkami. Ešte by som upozornil na 15 min graf kde je vidiet že som vychádzal z dvoch st urovní , ale trh si vybral kombináciu RU a ST urovne úplne presne , to len do buducna aby ste počítali aj s touto možnostou a to hlavne ked mate v SL symbolicke euraše.... ;) lebo vtedy doslova rozhoduje tick. Gladiator028

11072

11073

Sdílet pomocí služby

šimi

možná jsem přišel na způsob ,jak se vyhnout těm ztrácejícím se linkám...vem si jednu tu linku a všimni si jestli není příliš dlouhá na pravou stranu...pokud ano,zkrať ji blíže k aktuální cenové úsečce a mělo by to fungovat...snad jsem to napsal srozumitelně,jestli ne,tak se ozvi..:)

Tomas

Sdílet pomocí služby

Ahojte,

zobchodovali by ste dnes na FESX nieco medzi 9:00 a 13:00. Ja mam pocit, ze sa tam nedalo nic zobchodovat.

inak zacinam mat hlavu v smutku, lebo ked tie usecky tikaju mam pocit, ze tak by to slo a mohol by som vstupit, nasimulujem vstup a sup trh 3 ticky mojim smerom a potom sup opacnym smerom. ja uz neviem, ci som reto.

Gladiator mohol by si prosim ta hodit analyzu poslednych dvoch troch dni FESX?

Vopred vdaka.

vasto

Sdílet pomocí služby

Ahoj Vasto, je zbytočne analyzovať každý swing , na trh treba pozerat z odstupom . teraz sa hýbe v shortovom kanali a jediné miesta pre bezpečný vstup sú okraje kanala , prípadne odraz od CC (stredu kanala) s malým SL do 100 Eur na kontrakt.Označil som dva miesta šipkami ktore boli jedine 100% signály pre vstup. Teda rieš len vstupy do smeru trendu v extremnych bodoch (aj v protitrendovej usečke) riziko je minimalne a zisk maximálny.. ;) nenahanaj sa za swingmi a ak máš rád takuto hru tak si naznač medzikanál (užší kanál vrámci hlavneho kanala )a vstupuj za tých istých pravidiel , ked si trh nedôjde pre čakačku nechaj to tak nastav si alert na dôležitý bod a pozeraj telku , alebo si čítaj vo "vkladnej knižke".... ;) Každý deň začni na dennom grafe , všetky formácie platné pre nižšie tfka platia aj na nom. Pozri screeny su jasné jednoduché aked sa budes riadit týmto principom ušetriš si velka nervov a zarobíš skutočne peniaze. Samozrejme musíš vediet odolat a neobchodovať z dlhej chvíle , ale to je už na každom ako sa rozhodne. Gladiator028

11080

11081

Sdílet pomocí služby

Ahoj Gladiator & all,

pozeram na ten tvoj screen s TF 1440 min. prepol som si ho teda aj ja, nech to vidim cca. ako ty. mne sa ale vykreslila len cca. posledna tretina.

predpokladam, ze si nejako prepojil predch kontraktny mesiac s terajsim.

otazka: ako sa to v NT da spravit.

vdaka.

PS: zrejme sa naozaj musim riadnej trpezlivosti ucit a este niekolkorat takto vytriezviet :). Dakujem.

Sdílet pomocí služby

Vasto,

neprepajal som to "Ninjacky" len klasicky , do datumu pre načitavanie si daj 1.jul ako začiatok načítavania grafu.

Lapaz,

nieje za tým nič tajné, len som použil Elderov system 5 nasobku časoveho ramca , stále používam Denný graf, 240 m in (ten sledujem neskôr namiesto denneho grafu,) 75, 15 a 3 min graf.Denne prechadzam všetky grafy . Na dennom si urobím predpokladane denne rozpätie trhu podla systemu MP, potom idem postupne dole kde si potvrdzujem levely z jednotlivých ramcov (už sa teším na novu Ninju práve z dôvodu spoločneho zakreslovania liniek) 3 min používam už len pre jemnejší samotný vstup, teda nijako ma neovplivnuje pri rozhodovaní.
System som si upravil po prechode na FDAX kde som musel vychytať jeho muchy a prispôsobiť aj obchodný štýl predsa sa len obchoduje inak ako FESX hoci idu na pohlad rovnako .

Gladiator028

Sdílet pomocí služby

Ahojte Gladiator prosim moh bys okomentovat muj obchudek dneska na sreenu.. V tu dobu fbl jel dolu od horni sstrany CG tak jsem to bral na fexiku... a vsiml jsem si, ze CC co tam mam jsou i kontrolnima bodama v MP. ma to nejake spojeni nebo tak neco, nebo to je shoda nahod jen? skoda ze vlakno MP je male... neni se z tama co priucit a MP je sakra slozity... Diky

11088

Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...