Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To Gladiator, Lucinek: Vratim se jeste k nasemu vcerejsimu tematu. Dnesni FGBL nabidnul presne situaci o ktere jsem vcera mluvil. Jak v realu vyhodnotit tuto situaci: - Pokud beru trojuhelnik (modre) s SR urovni tak bych mel ocekavat prorazeni do shortu - Pokud beru trojuhelnik (modre) a pravidlo kde vstupuje cena, tak je to longovy trojuhelnik a cekam prorazeni do longu - A nebo to muze byt i vlajka a pak ocekavam prorazeni do longu Pri live se v takovych situacich radeji drzim stranou, ale zajimalo by me jak na to nahlizite vy? Dekuji. R.

11059

Odesláno

Ahoj lapaz,
aj keď nie som zrovna profík a tiež sa ešte len učím, ale z tých tvojich troch možnosí by som si vybral tú druhú. Jedná sa o trojuholník a keď pozriem ako sa správa VOL (pri reverz úsečkách klesá), tak vhodný moment na vstup mohol byť do long na poslednej reverznej na hrane trojuholníka, s tým, že SL by som dal 2-3 ticky pod jej low. Toľko môj názor.

Odesláno

Ahojte taky ktomu prihodim muj pohled, jelikoz jsem to sledoval... Taky myslim ze CAS nehral moc pro to jit do longu ani shortu, teda pro me.... pres obedy, kdy usecky se sotva hybaly..

11062

Odesláno

No je videt, ze PA je opravdu hodne individualni a rovnez je videt, ze Gladiator to ma nakoukane, ted to vypada na odraz od +- 122,12 tak jak je na screenu :-)

A pak, ze to nema logiku...

R.

Odesláno

Ahojte,

cumim a cumim na ten dnesny FESX zprava, zlava, spredu zozadu a nic na nom nevidim.

Je tam podla niekoho z vas nejaky mozny a zmysluplny vstup?

Vdaka za akukolvek odpoved.

vasto

Odesláno

Vasto,

oči máš v poriadku ... nič tam nebolo, to iste plati pre FDAX , horko ťažko sa oba trhy dotrepali k hranici kanala pred zaverečnou . Samozrejme keby si velmi chcel tak nejake signály na nižších tfkach alebo alternativach by sa našli no to je aspoň pre mna mimo.

Gladiator028

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...