Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj Mydlo SK,

nožnice su dve protilahle RU usečky, alebo kombinacia s High/Low , nemusíš ich hladať za každu cenu, ide len o to aby si filtroval umiestnenie ST úrovne pokial máš blízko pri sebe viac možností ktoré sa tio ponukaju. Tato formácia potvrdzuje silu dannej úrovne nakolko držala cenu v minulosti medzi sebou v obchodch smeroch. Všetky paterny PA su svojim spôsobom funkčné, ale záleží na okolnostiach pri akých vznikajú.

Ten Tvoj príbeh s názvom "výpalné" nie je ojedinelý, platia ho všetci čo si nedaju povedať a lezú do čím nižších Tfiek aby im niečo neušlo. Robíš náhodne vstupy a máš možnosť vidieť že s tou matematickou pravdepodobnostou o ktorej sa píše to nieje až také ružové, aj ta pravdepodobnost potrebuje občas pomôcť. Nakresli si 2-3 vstupne body na vyššom tfku podla možneho vývoja situácie a dalejnech ta nič nezaujíma , medzi týmito liniami môže robit trh aj kotrmelce a Ty mu môžeš pri tom tlieskat do rytmu no na parket nevkračuj..... ;)

Gladiator028

Odesláno

Gladiator, Hiker - diky.

MydloSK,
Taky koukam vecer na ES, ale vcera se mi obzvlast nelibil... Pro me, z vyssiho TF a CG ma pekne pohyby, jinak se usecky dost prekryvaji a vraceji, ale chce to opravdu vklidu cekat a nehnat se za nim..

Odesláno

Ahoj simi,

Presne ao hovoris a vcera om sa na to len kukol a videl, ze je to este ovela horsie s tym prekryvanim ao inokedy, vobec mi to nesedelo, chcel som to vypnut a uzivat si pohodovy vecer, ale to vies, vola sa to, ze POKUSENIE :) Inac sledujem pravidelne tvoje screeny, robis pokroky ;)

Nech sa ti dari (tu)

Odesláno

Ahoj Artepa,

No divergencím jsem se věnoval dříve velmi mnoho, ale teď mě uplně sežralo PA, dneska jsem to oprášil, chtěl jsem přispět svou troškou do vlákna, jelikož jsou kluci úplně bezvadný a nechci jen pasivně sosat informace, ale dopadlo to neslavně...MFI - pomalejší ve vykreslování, validnější signály ale nutnost vyššího volume vs. rychlejší ale někdy "ukecané" CCI, toto se mi časem osvědčilo. Už končim, jsme stejně napůl off

Bye

Odesláno

Mydlo Sk

No, stim dnesnim zacatkem, jsem se zachoval jak kdybych zrovna zacal... vstupy mi utekly a pak rychle neco abych videl a prodelal.. ;) Ale ja trhu na monitoru 10x hucel ze jsem mu to pujcil a vezmu si vic zpatky... tak jak radil Gladiator :)
Hod ten screen tady nebo do ES vlakna at to Gladiator okomentuje a my se poucime a priucime ;)

Odesláno

Ahojte Dneska jsem jel na FBLiku, fesx se mi moc nelibil z rana a fgbl bylo pro me citelnejsi... Gladiator, muzes okomentovat... i screen Fexiku pls.. jesli to je nejaka formace, nebo... Diky

10992

10993

Odesláno

Já se snažím o DAX na poměrně malém TF bez velkých ohledů na vyšší TF. Dnes například jeden obchod, PT1 + posouvaný SL. Vstup na RR (korekce při downtrendu). Profit 2 + 14,5 = 16,5 bodu. Snažím se to udělat tak jednoduché, jak jen to jde.

10994

Odesláno

Ahoj Lucinek

JJ v jednoduchosti je sila ;) ja bych si na dax zatim netroufl, me se treba libi ta slozitost na PA jak tu prezentuje Gladiator, ucim se, "proto levny fesx" chci umet cist cely trh... a az tam dojdu, tak to bude brnkacka i pro me.. a bude to jednoduche a funkcni jak budu chtit:)
Kdybych se venoval treba jak tady prezentuji jini jenom pruraz 1 swingu a dalsi.... nic proti je to ok, hlavne kdyz to vynasi.... ale kolikrat vstupuji proji silne SR jako prase, a pak jsou minus,protoze se nepodivali na vyssi TF. ja jejich system bych neobchodoval, nechci zakrnet v tradingu...ale az me to bude zivit, tak si vyberu taky jen nejlepsi obchod, vic kontraktu a pak volno ;)

At se dari (tu)

Odesláno

Ahojte, po dvou předchozích dnech bez vstupu dneska jeden short na FESX.Vstup víceméně na základě intuice bez výraznějšího patternu.Profit 150 eur se počítá,ikdyž dnes to mohlo být i lepší.Málokdy udělám více než jeden vstup za seanci.Zvláště,když je obchod úspěšný,tak se mi do dalších už vůbec nechce. No,jsem zvědav na ostatní,dneska to budou asi samé winnery.:)

10999

Odesláno

Dobre ránko, prikladám screen s formaciami SF - (smerova formacia) a screny s príkladmi ako pracovat s oscilatormi RSI a MACD. Každý z týchto indikátorov má svoje výhody a nevýhody preto pri vhodnej kombinácii vytváraju silný nástroj ktorý je dobre použitelný. RSI ukazuje aj menšie swingy a môže vás tahať do pozície , ale MACD ide zotrvačnostou a je trocha viac "konzervatívny" teda nabáda k opatrnosti čo je zas na škodu pri výstupoch , lebo časť pohybu je dávno preč preto ich potrebujeme skombinovať, viac je už v screenoch. Gladiator028

11000

11001

11002

11003

11004

Odesláno

Ahoj Gladiator,
teraz síce makám na záhrade, ale poobede si k tomu sadnem lebo to je presne to, čo som potreboval objasniť, takže vopred veľké díky za tvoju snahu. Snáď ti to raz nejako oplatím :)

Odesláno

Gladiator

díky za screeny.
Rád bych se tě zeptal,jak posuzovat indikátory zejména z hlediska možného vstupu.Oba RSI i MACD mají jednu
středovou linku s hodnotou 0 resp.50.Zajímá mě jestli tady platí,že pro Long je platný signál jedině pokud indikátor směřuje nahoru a je výhradně nad touto střed.linkou nebo za určitých okolností může být i pod ní ?
Opačně to samozřejmě platí pro Short.Chápu,že otázka vstupního signálu je výrazně širší,ale v tuto chvílu by mi stačilo
zodpovědět pouze tuto věc abych se více zorientoval.

PS:
je víkend ,lidi mají v tomto čase trávit čas s rodinami a odpočívat,tak samozřejmě neočekávám promptní odpověď..

Hezký den
Tomas

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...