Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Diky,

docela me to zajima, protoze se taky budu muset preorientovat na vecerni seanci. Mohl by jsi prosimte poslat do vlakna o NQ at to tu nelamem, jake paterny ti vecer nejlepe funguji a celove jake mas zkusenosti z vecerni seanci?

Diky moc.

R.

Odesláno

Ahojte, ja som dnes vstupil do pozicie na Low dna +1 tick, SL 3 ticky, momentalne uz je na B/E+1, PT 21 tickov. Trh sa zastavil presne na PT, ale skor ako sa stihol exekuovat, cena spadla nizsie. Uvidime ci sa tam este vrati ;)

10862

Odesláno

Regit : Nevím jak si s tradingovým vzděláním daleko ale možná by ti pomohlo vstupovat jenom do trendu. Např. si ho určovat na TF30 a jít v jeho směru. Jinak po takovém velkém prudkém poklesu jít long je docela s mého pohledu odvážne. Elder to vysvětluje takto když spadneme s 5 patra na zem jen těžko se rychle zvedneme a půjdeme po svých :)

Odesláno

Ahoj všem, přikládám mé včerejší vidění trhu. Podle mě dva možné vstupy,jeden jsem vzal a vyšel v pohodě,druhý jsem nebral z důvodů popsaných ve screenu. Že mi ten první vyšel s trošku divím,dokážu zmastit daleko jasnější signály a krásnější pohyby než nám včera FESX předvedl :) Hodně štěstí všem jura

10876

Odesláno

Ahoj všichni, včera a dneska se nám na FESX ceny srocují do range,takze nezbývá než obchodovat uvnitř...dneska dva vstupy - první byl nepovedený a vystoupil jsem na BE,druhý podle plánu v rámci Range,Long ze spodní hranice směrem k CC s profitem 11b.. spěchám s dcerou na trenink Hezký víkend všem Tomas

10884

Odesláno

Oldaalf:
mate na mysli velikost účtu?.Pokud ano tak samozdřejmě záleží na typu OP a s ním souvisejícím max.poklesem účtu.
Univerzální částka je 5000usd nebo ještě více.Na FESX vám 5000usd bude bohatě stačit na TF raději více je hodně volatilní a je třeba pracovat s větším stop-lossem.
Michal

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...